Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Korkeavartiset » Haix Airpower P9 Desert »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko L. 15.9.2019:
Yleisarvosana
Sopii hyvin jalkaan, yllättävän tilava lesti. Näistä tuli suosikkikengät kertaheitolla. Täytyy harkita vastaavia mustia korvaamaan Meindl:n Tactical Army Pro GTX:t, jotka ovat muuten ihan kelvolliset kengät, MUTTA nahan laatu on täyttä p...skaa - maiharit näyttävät tosi törkeiltä vaikka ovat tuskin sisäänajetut.
Juhana P. 16.7.2019:
Yleisarvosana
Olen käyttänyt Haixin kekiä vuodesta 2008 alkaen Suomessa ja maailmalla. Tämän mallin lisäksi olen käyttänyt myös muitakin malleja mukaan lukien turvakengät. Kuumiin olosuhteisiin löytyy parempia kenkiä kuin p9 desert, esim Altamalta tai Dannerilta. Suomen olosuhteisiin nämä ovat kuitenkin loistavat. Hinta/laatu on kohdalla, vaikka nämä maksavat noin 200 €. Suosittelen, mikäli sopivat jalkaan.
Henna K. 14.4.2019:
Yleisarvosana
Hyvät ja laadukkaat jalkineet. Istuivat heti jalkaan, eikä vaatinut totuttelua tai "sisäänajamista".
Timo M. 15.11.2018:
Yleisarvosana
Hyvän oloinen kenkä, lesti hieman puristaa omaan jalkaan. Käyttö kokemusta ei vielä hirveästi ole että miten hyvin kenkä muotoutuu jalkaan. Sama koko oli sopiva mitä myös muissa kengissäni käytän.
Janne K. 19.5.2017:
Yleisarvosana
Pitää hankkia toinenkin pari
Nimimerkki muzungu 14.2.2014:
Ihan loistavat kengät trooppiseen puuhasteluun. Nyt kolme parin viikon keikkaa takana Afrikassa ja en muita kenkiä enää hyväksy käpälöihini. Goretexin kanssa on vähän niin ja näin, tuntuu hieman tulevan vesi läpi kengän päältä. Pitänee ottaa yhteyttä Varuste.nettiin ja tarkastaa tilanne.