Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Puolikorkeat » Meindl Tactical Black Anakonda GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jani R. 30.05.2019:
Yleisarvosana

Joonas P. 09.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät kengät! +pitävät pohjat +tyylikkään näköiset +tukevat nilkkaa mutta rennot jalassa +ei liian korkea korotus kantapäälle -toiset kengät vuoden sisällä, edelliset menivät takuuseen koska kalvo petti taitekohdasta -viileähköt talvella -liian kalliit

Juha-Pekka H. 06.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Istuu jalkaan napakasti. Kengät vaikuttavat kokonaisuutena arvostellen laadukkailta. Kevyet ja miellyttävät kävellä. Yhdet parhaimmista kengistä, joita olen koskaan töissä pitänyt.

Timo T. 30.08.2017:
Yleisarvosana

Olli P. 30.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin hyvä työkengät. Useamman työkaverin saanut myös tilaamaan samat kengät.

Nimimerkki HC koiranulkoiluttaja 27.01.2019:
Ostin nämä sellaisiksi jokasään mukava-kävellä koiranulkoilutuskengiksi (naispuolisena henkilönä :) ) joiden kanssa voi painella mudassa, loskassa, metsässä... Olen ollut supertyytyväinen. Näiden kanssa on ollut helppo liikkua, niitä on mielestäni helppo hoitaa, mitä aiemminkin kommenteissa on sanottu; rullaava tuntuma ja mukava liikkua pitkiäkin matkoja.

Nimimerkki Niko 23.12.2018:
Todella hyvä kenkä, parempi ja laadukkaampi kuin salomonin forces lenkkari. Tällä kengällä tuli ryynyttyä ja marssittu aikalailla. Kesti 2 vuotta ennen kuin tarvitsi ostaa uudet. Ja mitä tulee salomonin forcesiin niin ne kesti vain 6kk.