Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Vaellus‪» Kompassit‪» Pienkompassit‪» Bushcraft Nappikompassi‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 25.3.2022
Yleisarvosana
Todella pieni, pitää kiinnittää se limaamalla johonkin ettei häviä. Suunnan näytti oikein, ei ole vielä käyttöön päässyt.
Anonyymi 25.1.2022
Yleisarvosana
Hyvin pieni mahtuu lomapakko, toimi löytöä
Anonyymi 22.12.2021
Yleisarvosana
Molemmissa tilaamissani kompasseissa oli saapuessa ilmakupla sisällä. Lämpenemisen myötä ilmahävisi => ei sovelle talvikelissä käytettäväksi. Kooltaan liian pienet joten edellytyksenä erottaa kompassineulan suunta tulee olla keskimääräistä parempi näkökyky.
Anonyymi 31.3.2021
Yleisarvosana
Anders F. 25.12.2018
Yleisarvosana
Janne M. 26.6.2018
Yleisarvosana
Suunnilleen näyttää suunnan, mutta on pieni. Älyttömän pieni. Kerran aivastat niin kompassia ei enää löydy. Tämän voisi epoksilla tai kuumaliimalla kiinnittää jonnekin pysyvästi, mutku ei keksi minne. Mutta jos liimatessa liimankäry menee nenään ja tulee se aivastus, kompassi katoaa lopullisesti. Sanoinko jo että on todella pieni? Vaellussauvan nuppiin voisi kokeilla liimata, sillä edellytyksellä että sauvassa ei ole rautaa häiritsemässä. Kätevämpänä pitäisin silti hippasen suurempaa laitetta, jossa on kiinnitys esimerkiksi kellon rannekkeeseen.