Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Sadevaatteet‪» Sadeviitat‪» Sea to Summit Ultra-Sil Nano Tarp-Poncho 15D‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika H. vahvistettu ostaja, 5.8.2017
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.9.2023
Yleisarvosana
Keltainen ei ehkä kaunein väriltään. Ei vielä käynyt testissä.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.10.2021
Yleisarvosana
Pakkautuu pieneen tilaan ja pitää vettä. Väri tosin ei vastannut juuri lainkaan kuvaa, luulin että viitta oli vihreänsävyinen, mutta päivänvalossa se on keltainen.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.7.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.1.2023
Yleisarvosana
Sadeviitaksi hengittävä päällä. Pakkautuu helposti takaisin pussiinsa. Hieman pitkä 165-senttiselle käyttäjälle silloin kun ei ole rinkkaa selässä. Hupun kiristys ja lippa sekä viitan takaosan lyhennysnaru ovat hyviä ominaisuuksia. Laadukas ja hyvä tuote, vaikkakin kallis.
Monika N. vahvistettu ostaja, 2.10.2022
Yleisarvosana
juu...@...om vahvistettu ostaja, 12.8.2022
Yleisarvosana
Kevyempi kuin ilmoitettu (195g). Varuste.netin ilmoituksessa oli pituus väärin aikanaan ostohetkellä, tuote on 15cm lyhyempi (280cm -> 265cm) ja siitä miinus melkein 2 metriseltä käyttäjältä. Olen käyttänyt yhden hengen tarppina muutaman kymmenen yön verran ja myös sateisina öinä, ponchona vain sovittaessa. Havainnot tarppikäytössä: + kevyt, helppo, simppeli ja pieneen pakkautuva + riittävästi lenkkejä kulmissa (4) ja pitkillä sivuilla (2) joko kiiloja/naruja varten - myös hupun seudulla voisi olla kiinnityslenkki tarpin harjan nostamiseksi ja veden kerääntymisen vähentämiseksi - värivaihtoehdot räikeitä - se 280cm olisi ollut täydellinen, niin rinkka olisi mahtunut myös kokonaan sateensuojaan - tarppina ehkä hieman kapea, jos tykkää leveillä tms. Erittäin hankalasti saa sekä tuulen, että sateensuojan Jos myös vaelluskaverillasi on tämä sama malli, pystyy ne napittamaan neppareilla yhteen saaden isomman tarpin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.7.2022
Yleisarvosana
Kevyt ja pitää sateen. Saisi olla pidempi.
Marko O. vahvistettu ostaja, 28.7.2021
Yleisarvosana
Jouni J. vahvistettu ostaja, 9.6.2021
Yleisarvosana
Huippukevyt ja pieneen pakkautuva, mutta nepparit ovat niin hentoiset, että aukeavat liian helposti, kun käsiä liikuttelee tai venkoilee muuten. Tuntui myös, että kangas olisi lopulta läpäissyt vettä, mutta kyse oli varmaankin erityisesti auenneiden neppareiden takia sisään sataneesta vedestä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.6.2021
Yleisarvosana
Kevyt ja pakkautuu kivasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.4.2021
Yleisarvosana
Linus S. vahvistettu ostaja, 25.3.2021
Yleisarvosana
Kevyt poncho. Menee pieneen tilaan ja pitää vettä oikein hyvin. Avoimessa maastossa on tosin todella altis tuulelle, mikä tietenkin on odotettua. Tästä voi myös tehtailla lisäsuojia tarpille. Väri ei ole se maailman kaunein..
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.3.2021
Yleisarvosana
Varsin OK tuote, vähän hankala saada pakattua takaisin suojukseensa. Kauhean rankoissa oloissa ei ole kyllä tullut vielä testattua.
Andrea P. vahvistettu ostaja, 23.1.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin käytännöllinen, tilaa säästävä, erinomainen tuote
Lauri Kylänpää P. vahvistettu ostaja, 12.1.2021
Yleisarvosana
Mete A. vahvistettu ostaja, 21.8.2020
Yleisarvosana
Mila N. vahvistettu ostaja, 8.8.2020
Yleisarvosana
myo...@...om vahvistettu ostaja, 5.1.2019
Yleisarvosana
Jani P. vahvistettu ostaja, 19.9.2018
Yleisarvosana
Pitää vettä. Rinkan kanssa kävellessä toimii hyvin. Mutta leirissä ollessa liian isot. Tulee käytettyä myös riippumattoillessa tarpin lisänä päädyssä.
Samuel K. vahvistettu ostaja, 12.8.2017
Yleisarvosana
Tämä pääsi testiin Hálkavárrin ylängöllä elokuun alussa -17. Ihan kohtuu toimiva. Vaan tarttisko tässä näitä neppari juttuja ollakkaan jotka kuitenkin hajoo ja nytkin tuulella vesi tunkeutuu aukoista sisään? Vähän yllättävä ominaisuus oli se että tänä kesänä kun pörriäis aika jatkuu vielä näin elokuussakin finnmarkissa, kun tämän jätti sateen jälkeen päälle tuulessa lepattaen kuivumaan, huomasin ettei pörriäiset tiedä missä se ukon naama on mihin kärsänsä työntää, eli ne vain pörräsivät ympärillä ilman sen kummempia imutteluita. joten tämä sai pysyä päällä vähän muulloinkin kuin sateella