Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit» Metsästys» Kuulosuojaimet» Kuppisuojaimet» Aktiiviset» Sordin Supreme Pro-X, Neck Band»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 26.6.2021
Yleisarvosana
Roger S. 25.3.2021
Yleisarvosana
loistava aktiivinen kuulonsuojain, sopii täydellisesti kypärän alle, vaikkakin parempi yksinkertaisella hihnajärjestelmällä! Jos kypärässä on mato-osa tai kiristysvyö, joka on kiinnitetty hihnajärjestelmään, koordinaatti toimii vain, jos työnnät matonvarren poikittaista poikittaispintaa YLIMÄÄN / vedät tiukkaa osaa kypärän alapuolelle (saatat tarvita jonkin verran säätöä kypärän sisällä olevat pehmeät tyynyt hieman vapauttamaan tilaa.
Anonyymi 13.2.2021
Yleisarvosana
Hyvä kuulosuojain.
Anonyymi 21.1.2021
Yleisarvosana
Lauri P. 19.12.2020
Yleisarvosana
Kovin pitkää käyttökokemusta ei minulla näistä vielä ole. Hyvin tuntuvat suojaavan kovilta ääniltä ja äänen laatu on varsin hyvä. Kypärän kanssa paksun yläsangan puuttuminen lisää käyttömukavuutta, mutta niskasanka menee helposti päällekkäin kypärän niskakiristyksen kanssa. Haittaako tuo sitten pitkäaikaisessa käytössä... en tiedä.
Ville K. 16.6.2020
Yleisarvosana
Tavan luurit ei sovi hatun kanssa käytettäväksi. Nämä kelpaa siihenkin
Jarkko H. 14.11.2019
Yleisarvosana
Pehmeä ääni, pyyt kuulee huonokorvainenkin hyvin. Niskapannan kanssa voi käyttää stetsoniakin, vaikka istuvuuteen jää vielä vähän parantamisen varaa.
Gunars K. 16.10.2019
Yleisarvosana
Aku S. 14.10.2019
Yleisarvosana
Tosi hyvältä vaikuttaa, saa nähdä kestääkö aikaa.
Teemu S. 19.9.2019
Yleisarvosana
Laatua koko rahalla, hyvä äänentoisto. Niskatuki ehdoton jos pitää lakkia tai pipoa päässä.
Eero A. 25.4.2019
Yleisarvosana
Itse kuulosuojaimia on todella laadukas ja muotoilu ja toiminnallisuus hyvä. Sen sijaan paristojen sijoittaminen koteloonsa on huonosti suunniteltu. Ensimmäisen pariston on tarkoitus pudota alas kotelon pohjalle ja toinen työnnetään sitten sen päälle. 1. paristo ei kuitenkaan mene paikoilleen kuin painamalla ja nyt jää kysymys: miten se saadaan sieltä pois. Sinne kun ei mahdu mikään työkalu saatikka sormet.
Rami H. 3.7.2018
Yleisarvosana
Nimimerkki Sordinoman 23.8.2019
Toisen pariston saa poistettu varsin helposti: pudota pois näkyvä paristo, läpsäytä kuulosuojain toisen käden kämmenpohjaan ja inertia irrottaa toisen pariston lokerostaan. Ei vaadi yletöntä voimaa eikä työkalua, näitä jo toistakymmentä kertaa vaivatta vaihtaneen kommenttina.