Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Aseiden osat‪» Kiväärien osat‪» Bufferituubit ja jouset‪» IMI Defense AK Stock Adaptor for Stamped AK's‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.3.2023
Yleisarvosana
Sopii jyrsitylle rungolle, jonka takaosa on suorassa kulmassa. Viistoon leikatulle rungolle sopii huonosti.
David A. vahvistettu ostaja, 30.8.2022
Yleisarvosana
Teemu T. vahvistettu ostaja, 14.4.2022
Yleisarvosana
Paukkuu, kiitettävä hinta-laatusuhde.
Markus K. vahvistettu ostaja, 13.6.2020
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.5.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki Kake 23.8.2019
Sopiiko tämä jyrsittyyn arsenaalin laattikoon jossa on ollut kiinteä perä.
Nimimerkki TKPhoto 1.6.2017
Paras polymeriadapterituubi AK:lle mitä on vastaan tullut! + laatikon sisään tuleva osuus selvästi tukevampi kuin esim. Tapcon ym. vastaavat. + täysin suora piippulinjaan nähden (monissa vastaavissa linja enemmän tai vähemmän laskeva.) + ruuvipaikat, ei porauksia; taka-aisan ruuvia varten ura ja vastakappale joten eri mittaiset aisat eivät aiheuta ongelmia + ruuvit M5-kokoa, eivät tuumakokoisia; helppo löytää uppokantaiset ruuvit mukana tulevien lieriökantaisten tilalle - hieman joutui hiomaan laatikon perän sulkevaa "kaulusta" jotta sisempi ruuvipaikka tuli kohdakkain laatikon ruuvireijän kanssa +- Ei ylimääräistä pituutta, mutta kannattaa huomioida että laatikosta ulostuleva osuus on vain 17 cm — eli normimittaisella piipulla varustettu AK saattaa jäädä "muu ase"-rajan (84 cm) alle; 90-luvun "reserviläis-Norico" ylimittaisella piipullaan on vain 3,3 cm yli rajan