Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet‪» Aseiden osat‪» Kiväärien osat‪» Bufferituubit ja jouset‪» IMI Defense AK Stock Adaptor for Stamped AK's‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Teemu T. 14.4.2022
Yleisarvosana
Paukkuu, kiitettävä hinta-laatusuhde.
Markus K. 13.6.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 30.5.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki Kake 23.8.2019
Sopiiko tämä jyrsittyyn arsenaalin laattikoon jossa on ollut kiinteä perä.
Nimimerkki TKPhoto 1.6.2017
Paras polymeriadapterituubi AK:lle mitä on vastaan tullut! + laatikon sisään tuleva osuus selvästi tukevampi kuin esim. Tapcon ym. vastaavat. + täysin suora piippulinjaan nähden (monissa vastaavissa linja enemmän tai vähemmän laskeva.) + ruuvipaikat, ei porauksia; taka-aisan ruuvia varten ura ja vastakappale joten eri mittaiset aisat eivät aiheuta ongelmia + ruuvit M5-kokoa, eivät tuumakokoisia; helppo löytää uppokantaiset ruuvit mukana tulevien lieriökantaisten tilalle - hieman joutui hiomaan laatikon perän sulkevaa "kaulusta" jotta sisempi ruuvipaikka tuli kohdakkain laatikon ruuvireijän kanssa +- Ei ylimääräistä pituutta, mutta kannattaa huomioida että laatikosta ulostuleva osuus on vain 17 cm — eli normimittaisella piipulla varustettu AK saattaa jäädä "muu ase"-rajan (84 cm) alle; 90-luvun "reserviläis-Norico" ylimittaisella piipullaan on vain 3,3 cm yli rajan