Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet‪» Koiratarvikkeet‪» Kuulo- ja näkösuojaimet‪» Rex Specs Dog Goggle - Black‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 1.3.2022
Yleisarvosana
Lex Z. 1.2.2022
Yleisarvosana
Hyvin tehty, hyvä istuvuus.
Anonyymi 12.12.2021
Yleisarvosana
Xs on täydellinen italialaisvinttikoiralleni
Anonyymi 17.11.2021
Yleisarvosana
Robbin S. 4.8.2021
Yleisarvosana
Sopii hyvin koiralle ja ne tuntuvat erittäin kiinteiltä. Noudata vain rex spec: n omia ohjeita mitataksesi nenän ja kallon ympäriltä. Linssit on helppo irrottaa, jotta niitä voidaan käyttää, ja ne on yhtä helppo ottaa uudelleen käyttöön.
Irena V. 5.6.2021
Yleisarvosana
Tommy P. 3.6.2021
Yleisarvosana
X-small sopii täydellisesti minun Chihuahualle, joka painaa 2,5 kg.
Anonyymi 22.5.2021
Yleisarvosana
Erinomainen tuote. Helppo laittaa koiralle ja koira hyväksyi nopeasti sen. Linssien päällä kannattaisi kuitenkin ensimmäisillä käyttökerroilla olla ja pitää myöhemmin helposti irroitettava suojakalvo naarmuuntumisen estämiseksi. Koiran totuttua laseihin ei naarmuuntumisvaara enää ole yhtä suuri 😀
Iina A. 2.5.2021
Yleisarvosana
Aivan loistava tuote. Koirallani on kuivat silmät ja kroonista sarveiskalvon tulehdusta (pannus), joten tulevat kovalle uimarille tarpeeseen kesäaikaan. Pari ekaa käyttökertaa meni säätöjen paranteluun ja korvienluimisteluun - käyttövirhe ihmisen puolelta oli asettaa lasit liian ylös, ja säätää remmit liian kireälle - mutta viidennestä käytöstä lähtien työnsi nokan itse pitkäksi päähänlaittoa varten. Herkut tai palkinnot tai muu mukava tekeminen kannattaa toki opetellessa olla hollilla valmistajan ohjeiden mukaan, jotta käyttö tuntuisi mahdollisimman mukavalta tottumisen ajan. Hyvät myös "ajolaseina" jos koira tykkää tuulettaa päätään ulkona matalissa vauhdeissa, ei kuivu silmät saati mene kärpäset. (Turvavyö käytössä.) Muutaman ajokerran piti päänsä visusti piilossa, mutta parin viikon jälkeen työntää pään ulos ikkunasta entiseen tapaan. Ehdotonta plussaa on että linssi on vaihdettavissa, niin ei mene aikanaan koko juttu vaihtoon linssin naarmuuntumisen vuoksi. Uimarille ja hiihtäjälle toivoisi vaihtoehdoksi myös polarisoitua linssiä, mutta kaikki aikanaan.
Anais D. 25.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväisiä Rex-suojalasiin, jotka sopivat koirallemme erinomaisesti. Hän näyttää jopa söpöltä, vaikka se ei ole syy ostokseen 🙂
Anonyymi 3.4.2021
Yleisarvosana
Sopii hyvin! Suosittelemme. Ainoa huono asia on, että ne ovat vähän kalliita ..
Anonyymi 26.3.2021
Yleisarvosana
Kaikki on hienoa, mielellään taas milloin tahansa. Palvelu, tuote suositeltava.
Fabio C. 2.2.2021
Yleisarvosana
Täydellinen, toimitus Italiaan. Kiitos
Markku A. 8.1.2021
Yleisarvosana
Tuote vastaa täysin saatua tuotekuvausta. Arvio koosta (XL) osui saksanpaimenkoiralle kohdalleen,kiitos myyjän. Koon suhteen on myös hyvät säätömahdollisuudet.
Simon M. 9.12.2020
Yleisarvosana
hän ei ole kovin innokas heihin ja kaataa heidät Tuotteen mukana ei lähetetä asennusohjeita
Tomi R. 24.6.2020
Yleisarvosana
Lasit saa istumaan hyvin päähän helppojen säätöjen ansiosta. Kun tapahtuu niin koira ei kiinnitä mitään huomiota laseihin. Linssien vaihto on todella helppoa. Koiran näkökenttä lasit päässä on tosi laaja. Uskon, että lasien runko kestää todella hyvin. Kaksi tähteä siitä pois, että linssit naarmuuntuvat todella helposti. Totutteluvaiheessa yhdet linssit jo niin naarmuiset, että uudet joutuu tilaamaan.
Mieke M. 18.11.2019
Yleisarvosana
Alexander v. 24.7.2019
Yleisarvosana
Laadukas, hyvä koko belgialaiselle millanoisilleni (suuri). Suosittelisin. Ainoa huijaus on se, että linssi naarmuttaa melko helposti, mutta se on luontaista polykarbonaatille. Materiaali ei mene irti vahvuudestaan, eikä se häiritse koiraa. Hyvä tuote.
p34...@...uk 1.8.2018
Yleisarvosana
Rex-tiedot ovat erittäin hyvä tuote. Ne ovat hyvin tehtyjä. Käytämme niitä sokealla cockerspanielillamme, jotta hän ei vahingoita silmiään törmättäessään asioihin.