Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takit » Metsästystakit » Kalvolliset » Miesten » Beretta Light Static Jacket »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Perttu R. 25.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvin suunniteltu ja normaalivartaloiselle istuvaksi muotoiltu, kun ottaa reilun koon. Hinta-laatusuhde älyttömän hyvä.
Preda p. 22.5.2020:
Yleisarvosana
Små i storleken...håller värmen bra på pass
Kenneth E. 21.5.2020:
Yleisarvosana
Very nice jacket with a ton of convenient built-in features, that i’ve found to come handy in daily use/ ushcrafying, despite not being the targeted use of the jacket (that would be static hunting). Excellent fit, finish and craftmanship from Beretta as well - I‘m 194cm/82kg and bought an XL, which is a perfect fit on me. Feels surprisingly ‘heavy’, although I i was fully aware of the weight before purchase.
Carl W. 24.3.2020:
Yleisarvosana
Hyvä takki niin metsästykseen kuin retkeilyyn. Pitää tuulta ja vettä erinomaisesti. Kooltaan ei niin tiukkaa mitoitusta kuin Beretalla yleensä.
Harri R. 3.3.2020:
Yleisarvosana
Fabian B. 1.10.2019:
Yleisarvosana
Tried out the jacket and size in Sweden, but as it was much cheaper at Varuste I ordered it from here. Everything went very smoothly with payment and delivery.
Antti K. 12.8.2019:
Yleisarvosana
Loistava hinta laatu. Paljon taskuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Ei niin pientä koko kuin Beretalla yleensä, mutta suhteellisen tyköistuva leikkaus. Sanoisin kuitenkin, että voi tilata normaalia kokoa, hihojen pituus ym. riittää.
Jouni O. 7.8.2019:
Yleisarvosana