Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Taisteluvarusteet ja suojat » Suojat ja tuet » UF PRO Flex-Soft Knee Pads »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anna H. 26.11.2019:
Yleisarvosana
mus...@...om 6.2.2019:
Yleisarvosana
En ymmärrä miten voi olla merkin oma polvi-insertti ja ei pysy paikallaan. joka toinen kerta kun housut jalassa istuu alas ja nousee ylös, polvisuojat on rullalla taskun sisällä. näyttää niin tyhmältä ja on niin epäkäytännöllistä yrittää suoristaa että eipä ole tullut käyteltyä
Daniel K. 5.1.2019:
Yleisarvosana
Machen einen guten Eindruck und passen perfekt
Timo N. 9.12.2018:
Yleisarvosana
Jarno H. 16.8.2018:
Yleisarvosana
Muotoilultaan aika hyvät suojat. Sopii hyvin ainakin UF Pro P-40 Tac-2 housujen kanssa. Tilasin 6mm versiot. Hyvää on se ettei näitä edes huomaa, ihan kuin kuuluisivat alkuperäisesti housuihin. Toisaalta nämä ovat suht pehmeetä tavaraa ja siitä syystä eivät älyttömän suurta suojaa anna. Välillä menevät kaksinkerroin taskussaan. Korpossa on OK olla mutta kunnon tetsaamiseen kannattaa hommata mieluummin kovat suojat (ehkä nämä+kovat suojat voisi olla hyvä yhdistelmä. Täytyy kokeilla).. Nämähän ovat housujen sisällä, joten ulkokangas on koetuksella polvien kohdalta. Suosittelen ainakin UF Pro housujen kaveriksi.
Miikka P. 2.8.2018:
Yleisarvosana
Teemu P. 27.1.2018:
Yleisarvosana
Ostin pakkashousujen duunihousuihin korvaamaan dimexin polvipehmusteita. Snickersin pehmusteet liian paksut, koska suojatasku on housun sisäpuolella. Joutui ompelutöihin laajentaa suojataskuun pituutta lisää. Mutta ei sepeli tunnu enään inhottavalle .. tosin pakkasessa ihan kiveä eikä jousta.