Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet» Military-reput, laukut yms.» Military-reput» Direct Action Gear Dragon Egg MK II Backpack»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.9.2021
Yleisarvosana
Samu Y. 16.9.2021
Yleisarvosana
Tuntus kestävän rajumpaakin menoa. Voin suositella
Juho S. 28.7.2021
Yleisarvosana
Käytän reppua töissä tietokonereppuna. Toimii oikein hyvin tuossa käyttötarkoituksessa. Sisään mahtuu kolmekin läppäriä johtoineen. Etutaskussa saa hyvin kulkemaan tarvikkeet ja muuta tilpehööriä. Minun mielestä oikein hyvä hinta-laatusuhde.
Anonyymi 24.7.2021
Yleisarvosana
Jämäkkä päiväreppu. Erinomaisesti taskuja ja muutenkin mietityn oloiset yksityiskohdat.
Antti K. 25.4.2021
Yleisarvosana
Wilson L. 16.4.2021
Yleisarvosana
Hyvä laatu, hyvä lokeromuotoilu, erittäin tyytyväinen Varusten toimitukseen
Anonyymi 30.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 24.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.3.2021
Yleisarvosana
Marion L. 11.3.2021
Yleisarvosana
Olen erittäin tyytyväinen Varusteen ja toimitukseen ajoissa, tilasin Ranskasta ja saan sen vain viikossa. Reppu on mahtava, hyvälaatuinen, olen tyytyväinen muotoiluun ja ulkonäköön. Se sopii hyvin varustiini. Kiitos Varuste. En epäröi tilata jotain muuta verkkosivustollesi! Kippis Marion
Jari R. 24.2.2021
Yleisarvosana
Monipuolinen reppu joka lähtöön
Jari S. 15.2.2021
Yleisarvosana
Parin kuukauden käyttökokemuksella hyvät fiilikset. Hyvä kompakti reppu päiväreissuille tai yleisrepuksi urbaaniin arkeen. Näyttää omaan silmään tyylikkäältä ja myös repun käytännöllisyys vastaa ulkonäön heittämään haasteeseen. Tilajaottelu toteutettu fiksusti. Itselle ainakin sopiva määrä isompia ja pienempiä taskuja, vaikka Savotan yleistaskulla laajensinkin lisätilaa. Minullekin kävi kuten eräälle aiemmalle kommentoijalle, että kuvasta poiketen asiallisempien vetoketjunvetimien tilalla oli narumalliset vetimet. Tilasin mustan mallin, mutta mustassa oli vetimet kuten mallikuvien shadow grey ja olive -malleissa. Pitänee hommata vetimien tilalle jotain parempaa. Päätasku saisi olla ehkä aavistuksen isompi, mutta varmasti uutuuden jäykkyydeltään vielä venyy tilavammaksi.
Lisa S. 4.2.2021
Yleisarvosana
Laadukas reppu, jossa on runsaasti ominaisuuksia.
Markus M. 12.1.2021
Yleisarvosana
Hyvät säätömahdollisuudet ja hyvät taskut. Erityisesti pidän juomapullotaskuista sivuilla.
Zeyang L. 12.1.2021
Yleisarvosana
Täydellinen laukku, erittäin hyvä 2 päivän vaellukselle. Yksi parhaista, mitä olen koskaan käyttänyt.
Jarno H. 30.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin pätevän ja laadukkaan oloinen reppu. Asiallisen näköinenkin kaiken lisäksi. Sopivasti erilaisia ja -kokoisia taskuja ym. lokeroita, olematta kuitenkaan mikään taskuhel***ti. Muutenkin melko tilava. Modulaarisuus plussaa. Sivujen "juomapullotaskut" on hyvät. Mahtuu tukevasti esim. 1L Nalgene-pullo ja 1L armeijan kenttäpullo. Myös pidempi tavara, kuten kirves kulkee repun sivussa tarvittaessa. Hihnojen niputusmahdollisuus on todella hyvä ominaisuus. Edessä oleva "aurinkolasitasku" saisi olla hieman suurempi. Perus lasikotelo ei meinaa mahtua. Lantiovyö ei ole häävi, eikä sille ole paikkaa mihin sen voisi laittaa kun ei käytä. Saa toki kokonaan irti jos ei halua käyttää ollenkaan. Vihreää reppua tilatessa en kiinnittänyt huomiota, että kehuttujen vetoketjunvedinten tilalla on jostain kumman syystä vain narunpätkät.. Ei mikään deal breaker mutta vähän veti kulmia kurttuun kun paketin avattua huomasin. Miksei kaikissa malleissa ole samanlaiset vetimet? Reppu on uutena jäykähkö paksun materiaalinsa vuoksi mutta varmasti käytössä vetreytyy. Käytän tätä A-ratareppuna, päiväreppuna metsässä ja miksei kaupungillakin. Toimii joka hommassa. Lisäys (18.3.21): Tilasin Varustelekasta uudet vetoketjun vetimet (10kpl pussi). Tuli parempi.
Leo T. 21.12.2020
Yleisarvosana
Mukava laukku
Keith S. 10.7.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukava rakenne. Hyvät olkahihnat ja tuuletettu takalevy. Lokerot ovat myös mukavia. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja toimitukseen.
Robert W. 1.7.2020
Yleisarvosana
Laatu ja tyylikäs muotoilu heti läpi. Hyvin onnellinen niin kauan.
marko p. 12.6.2020
Yleisarvosana
Hyvä reppu.
Veijo L. 17.3.2020
Yleisarvosana
Todella hyvin suunniteltu ja tehty reppu. Sopii moneen käyttöön.
Anonyymi 2.11.2019
Yleisarvosana
Tästä ei reppu parane. Vahva suositus.
marko n. 22.10.2019
Yleisarvosana
Laadukkaasti valmistettu tuote ja monikäyttöinen reppu
Alexey M. 30.8.2019
Yleisarvosana
Nautin todella laadukkaasta laukusta, joka sopii siihen tarkoitukseen, mihin ostin sen, ja tämä on yksi suosikeistani.
Philippe P. 24.8.2019
Yleisarvosana
Paras päiväreppu päivittäiseen käyttöön! Oma vetoketjullinen tasku läppäriä varten jossa kuljetan iPadia. Tasku on hyvin pehmustettu, joten en käytä erillistä suojaa laitteelle sekä A4:set yms paperit menee, eli toimii kansiona. 1,5v ollut käytössä ja uudenveroinen, helppo pestä pesukoneessa.
Ville K. 23.3.2019
Yleisarvosana