Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet» Military-reput, laukut yms.» Military-reput» Direct Action Gear Ghost Backpack MKII»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 31.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 23.2.2021
Yleisarvosana
Erinomainen laukku, hyvin valmistettu, toimiva, modulaarinen, käytännöllinen, tukeva ja hyvin harkittu. Suurimmaksi osaksi arvostettujen tuotemerkkien, kuten EBERLESTOCK tai muiden, laadullisella tasolla ... Erinomainen vastine rahalle. Minä suosittelen.
Anonyymi 19.6.2021
Yleisarvosana
Roger S. 27.11.2020
Yleisarvosana
huippulaatu, loistava toiminnallisuus, rakastan sitä!
Ali J. 1.7.2020
Yleisarvosana
Taskujen ja lokeroiden ansiosta tilavampi kuin osasin kuvitella. Irrotettavan taskun sisään saa kaiken nopeasti tarvittavan tilpehöörin hienosti aakkosjärjestykseen ja tämän ja itse repun väliin mahtuu vielä kangaskassillinen tarviketta tai tekstiiliä. Päätaskuun uppoo heittämällä viikonlopun varavaatteet kenkineen päivineen eikä leveiden olkaimien ja lannevyön puolesta aina edes huomaa kantavansa reppua. Niin mukava se on! Lasermollen puolesta annan pientä kritiikkiä. Tämä on ensimmäinen reppu jossa mulla näitä on ja vähän vielä kestää ymmärtää tätä innovaatiota. Näkisin että tähän saataisiin lisää kestävyyttä jos näiden välistä menisi vielä pystysuorat ompeleet ylhäältä alas asti. Nyt kujien alla on iso tyhkä tila minne voi pudottaa vaikka kynän poikittain. Ja kujaston alareuna on umpeen ommeltu joten ajan myötä tänne näyttäisi kertyvän hiekkaa ja pölyä riippuen tietysti missä käyttäjä rymistelee. Muuten tämä ei vaikuta itse reppuun millään tavalla. Edelleen kannan tätä mukana vaikka sisällä ei mitään olisikaan.
DONATIEN D. 2.6.2020
Yleisarvosana
Aarne K. 29.5.2020
Yleisarvosana
Todella jämäkkää tekoa oleva, hyvin suunniteltu reppu kovaan käyttöön. Istuu hyvin selkään ja ei hiosta. Hyvää vastinetta rahalle!
Sami R. 30.3.2019
Yleisarvosana
Toistaiseksi olen repusta pitänyt erittäin paljon. Kestävä ja hyvin ergonominen. Paljon erilaisia molle tasku mahdollisuuksia. Pidän myös että lannevyön saa irti sekä pienemmän ulkoisen dokumentti osion saa irroitettua.
Nimimerkki Advonaut 28.7.2020
Olet käyttänyt tätä vuoden ajan keskimääräisellä intensiteetillä. Plussat: monipuolinen (molle, kokoonpano, takatasku) ja näyttää kestävältä. Miinukset: päävetoketjut eivät liiku helposti, painavat, eivät sateenkestäviä, 30 litran tilavuus on hieman optimistinen.