Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Matalavartiset » Reebok Tactical Sublite Cushion Tactical Men's »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marko H. 11.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Sinällään hyvät kengät, mutta pintamateriaali alhoi halkeilla jo muutaman kk. käytön jälkeen.

Jussi J. 15.12.2019:
Yleisarvosana

Hemmi T. 15.12.2019:
Yleisarvosana

ulf k. 07.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Lätt smidig behaglig sula mjuk vid nertramp

Roni T. 17.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä kevyt nahistelutossut

Mikko M. 02.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt jalkine jonka pohja pitää yllättävän hyvin myös kosteilla pinnoilla. Jalkine on alkuun hieman erikoisen tuntuinen koska kannan alla ei ole kovin suurta koroketta mutta ylimääräisellä geelityynyllä asia korjaantui nopeasti. Jalkine hengittää hyvin ja toimii hyvin pitkänkin työpäivän läpi aiheuttamatta armotonta jalan hikoilua kuten moni muu jalkine tekisi. Hinta-/laatusuhteeltaan erinomainen työjalkine esim turvallisuuspuolen työntekijöille joiden töissä EI VAADITA turvajalkineita.

Jukka L. 28.12.2018:
Yleisarvosana

John-Erik H. 08.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Välillä pitävät erikoista äöntä käveltäessä

Petteri A. 25.04.2018:
Yleisarvosana

Nimimerkki HenriR 29.07.2019:
Todella mukavat jalkaan, ei väsy kantapäät tai päkiät pitkänkään seisoskelun jälkeen, eivät juuri hiosta jalkaa lämpimissäkään olosuhteissa. Suurena pettymyksenä tuli kuitenkin kenkien materiaalien kestävyys: Heti ensimmäisenä käyttöpäivänä kärjessä oleva kiiltävä "vahvistus" halkeili kenkien sivuista varpaiden taitekohdasta kyykkimisestä johtuneesta rasituksesta. Parin kuukauden käytön jälkeen kenkien pohjat alkoivat irtoamaan samasta kohdasta, jolloin lika ja kosteus pääsee niin sanotusti kengän sisään. Itsellä nämä olleet vallan jatkuvassa arkikäytössä lähinnä perus kävelykenkänä, eikä missään metsäreissuilla tai vastaavilla. Hinta/laatusuhde mielestäni huono. Ilman näitä vaivoja olisi erittäin hyvä jalkine!

Nimimerkki Herkko 10.09.2018:
Todella hyvä kenkä. Kevyt, hyvä tuntuma alustaan, pitävä pohja ja jalka ei oikeastaan hikoa.

Nimimerkki Anonyymi 27.06.2018:
Äärimmäisen hyvä hankinta. Pääasiallisesti sisäkäytössä, jossa kengän hengittävyys ja keveys ovat tosi hyvä juttu. Erittäin hengittävät materiaalit on taas toisaalta omiaan imaisemaan veret/oksut/muut ruumiin eritteet suoraan sisäänsä toisinkuin raskaat nahkakengät, mutta mukavuus edellä ja em. roiskeita vältellen. Pitävät kuitenkin vettä paremmin kuin perus juoksulenkkarit eli eivät heti ole märkänä jos ulos eksyy sadesäällä. Pohjallinen on varmasti paras mitä olen kokeillut, katosi jalkojen väsyminen saman tien 12h vuorossa. Pienenä miinuksena ja hämmennystä herättävänä asiana molempiin pohjiin ilmaantunut n. 1x1cm painaumat/reiät. Ikäänkuin harjateräksen päällä olisi seisonut pidempään, joka sisätöissä on aika mahdottomuus. Ei nyt sinänsä haittaa omassa käytössä, mutta jäänyt mietityttämään pohjien kestävyys. Pakko kuitenkin suositella jos kevyt musta työjalkine hakusessa.