Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit » Sukellus » Valaisimet » Ladattavat » Nanight Tech 2 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Pyry N. 21.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Yllättävän tehokas tuikku kokoonsa nähden. Kuminauhakahvasta en juuri perusta mutta pitää vaihtaa se muutaman testailun jälkeen.

Timo K. 04.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Yllätti kokonsa ja tehonsa puolesta, suosittelen.

Aleksi K. 06.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kahden sukelluksen perusteella vallan maniosti hintansa väärti valaisin. 12 asteinen linssi sopii hyvin pimeisiin mutta puhtaisiin vesiin. Sakkapilvissä tuollakin keila vielä hajoaa huomattavasti verrattuna esim NLS:n superspottiin (6 asteen keila). 35 asteista en ole vielä kokeillut kuin pinnan päällä, mutta uskoisin sen toimivan hyvin videovalona kirkkaissa vesissä. Lisäksi harkinnassa on ostaa vielä tuo 55 asteinen linssi mikäli tuo välimalli ei videokäytössä toimi. Yhden tähden tiputan pois johtuen muovisesta akkukotelon vyökiinnikkeestä jonka hahlot on tehty liian tiukoiksi jäykkään hihnastoon. (modifoin jo tilalle DIY vyökiinnikkeen). Myös vakiokahva menee minulla vaihtoon, koska tykkään enemmään normaalista jäykästä goodmanista. Suosittelen lämpimästi mikäli budjetti ei veny ostamaan NLS:n valoa kuten itselläni kävi :D

Ian L. 18.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella kirkas ja läpitunkeva valo. Eikä hintakaan paha näin kirkkaalle 5000 lumenin lampulle. Lamppu ja akkupaketti erittäin kevyt ja pienikokoinen verrattuna muihin vastaaviin. 10-asteisella linssillä sopii perus-dyykkivaloksi vaativissakin kohteissa. Mukana tulevalla 35 asteen linssillä sopii myös valo- ja videokuvaamisen apuvaloksi. Optiona tähän saisi tilata 55-asteisen linssin, mutta se on vielä kokeilematta.

Timo V. 03.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuntuu pätevältä lampulta kuvaukseen vaihdettavan/poistettavan linssin takia. Johto aika ohutta.

Nimimerkki Kirsi 05.07.2018:
Meillä oli käytössä Nanightin valo hämyisessä metsäjärvessä, jossa näkyvyys oli 3-4 metriä, ja lamppu toimi tosi hyvin. Tehot riitti enemmän kuin hyvin ja kanisterin sai fiksattua myös takkimallisessa liivissä pullon kylkeen/pantaan kiinni. Voin suositella!