Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Kotelot » Urheiluammuntaan » Kotelot » SRA » LSH Huron w/Comp-Tac PLM »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
henrik f. 10.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä ja simppeli.
tomi G. 20.6.2019:
Yleisarvosana
Glocki pysyy, kun pitää pysyä ja lähtee vetäessä nätisti. Säätövaraa löytyy korkeuden ja tiukkuuden osalta sopivasti. Helppo laittaa vyölle ja ottaa pois. Mitä muuta kotelolta voi vaatia?
Keijo K. 1.5.2019:
Yleisarvosana
STI:n pistooli sujahtaa koteloon kuin itsestään, pysyy hyvin kiinni pystysuoraan testattuna, ja veto on vaivaton.
Sakari K. 16.12.2018:
Yleisarvosana
Todella hyvä kotelo, kevyt vetää, tactical sport pysyy kotelossa täydellä lippaalla ylösalasin vaikka reilusti heiluttaa, ISO PEUKKU!
Henri S. 11.12.2018:
Yleisarvosana
Laatu erinomainen. Loksahtaa miellyttävästi paikalleen ja pysyy hyvin kotelossa täydellä lippaalla ylösalaisin heiluttaessa. Irtoaa kotelosta luontevasti. Suosittelen.
Ilkka V. 10.10.2018:
Yleisarvosana
CZ SP-01 Shadow'n kotelo kyseessä. Toimituskunnossa tuhottoman jäykkä, pistoolia ei meinaa saada irti kotelosta normaalilla vedolla. Pelkkä ruuvien löysyttäminenkään ei auttanut, mutta kun lopulta jätin ruuvin vain alimmaiseen kiinnitysreikään, kotelo toimii ja aseen saa sujuvasti vedettyä. Tosin nyt en enää luota ihan pelkkään kitkaan siinä, että pistooli pysyisi kotelossaan esim. juostessa, vaan pitää vielä jatkokehitellä jonkinlainen "lukitus". Pudotin myös vyökiinnitystä pykälän ja tämä auttoi saamaan luontevamman vedon.