Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Vaatteet » Housut » Taktiset Housut » UF PRO P-40 Urban Pants »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Grant K. 28.5.2020:
Yleisarvosana
A well made pair of pants looking forward to seeing how they last
Tobias B. 8.5.2020:
Yleisarvosana
Vesa T. 3.4.2020:
Yleisarvosana
Hinta/laatusuhde huippua. Toimivat ja laadukkaat
Tuomas S. 14.2.2020:
Yleisarvosana
Housut on päivittäisessä käytössä. Erittäin mukavat housut jotka joustavat juuri oikeista paikoista. Ainoa miinus jonka huomasin oli yksi lipastasku jonka sauma oli revennyt / ommel auennut. En kehdannut palauttaa housuja vaan korjasin taskun sauman itse. Noin puoli vuotta olleet lähes jokapäiväisessä käytössä ja ainoa huomion arvoinen asia on persauksen puolelta kuluneet sauman kohdat eli musta väri kulunut/haalistunut noista kohdin pois. Parhaat housut mitä olen koskaan omistanut!
Hannu L. 16.9.2019:
Yleisarvosana
Joustaa mistä pitääkin ok
tomi G. 20.6.2019:
Yleisarvosana
Housujen laatu on erinomainen. Liikkuvuus on hyvä. Jos on kahden koon välillä, kannattaa ottaa suurempi. Housujen reisitaskut on lähinnä tuuletuskäyttöä varten niiden mesh-sisuksen perusteella eikä niiden kapasiteettia kannata laskea mukaan tilantarvetta arvioidessa.
Santeri A. 9.6.2019:
Yleisarvosana
Shapor K. 15.4.2019:
Yleisarvosana
Hyvät housut vahvasta kankaasta ja hyvällä leikkauksella. Tilasin omaa kokoa mutta se oli aavistuksen liian ahdas, joten voi olla hyvä ostaa vähän suuremmat jos tykkää rennommasta istuvuudesta.
Jouko R. 22.1.2019:
Yleisarvosana
Ismo N. 3.1.2019:
Yleisarvosana
Jykevän tuntuiset puolisotilaalliset housut. Kangas tuntuu kestävältä ja leikkaus on hyvä. Reisitaskujen leikkaus ei ehkä ihan niin hyvät kuin 5.11 Apex pantseissa, ja sullottuna tuntuu liikkuvuudessa enemmän.