Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit» Ulkoilu» Istuimet» Tuolit» Helinox Sunset Chair Retkituoli»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.7.2021
Yleisarvosana
Erinomainen tuoli, mukava ja erittäin helppo asentaa. Haluan maksaa enemmän ja hankkia laadukkaan tuotteen. Hyvä pakkauskoko, mutta ei kevyin. Olen käyttänyt sitä vain muutaman kerran, mutta olen toistaiseksi onnellinen. Kumijalat toimivat erittäin hyvin paikallisella hiekkarannalla, joten minun ei tarvitse ostaa mitään lisäosia, joita Helinox myy (suuret kumipallot, matto jne.). Olen 192 cm ja selkä voi olla hieman pidempi, jotta voisin levittää pääni paremmin. Joten jos olet pitkä tai haluat enemmän mukavuutta, Helinox Savanna -tuoli on hieman suurempi, pidemmällä selkänojalla ja käsinojilla sekä kahdella mukitelineellä, mutta paino 1,9 kg liian raskas tarkoitukselleni. Se on myös melko kalliimpaa (vaikka jos aiot ostaa mukitelineitä auringonlaskutuoliin, hintaero on minimaalinen).
Anonyymi 22.6.2021
Yleisarvosana
Tavalliseen retkituoleen verrattuna mukavampi istuma-asento, hieman lepo/aurinkotuolimallinen. Tyynynkin saa niskan kohdalle kiinnitettyä halutessaan. Tässä on mukava rentoutua retkeilypäivän päätteeksi. Eikä vie kohtuuttomasti tilaa pakatessakaan.
Ville S. 5.6.2021
Yleisarvosana
Hintaansa nähden mitäänsanomaton. Ei näkyvää eroa parinkymmenen euron vastaaviin, mutta toivottavasti ero on sitten kestävyydessä. Aika näyttää. Käsinojien puute aiheuttaa sen, ettei tuolissa minusta pääse täysin rentoutumaan, mutta mieluumminhan tuossa istuu kuin maassa. Jos tämän saisi puoleen hintaan, niin voisin antaa pari tähteä enemmän.
Ekaterina G. 16.2.2021
Yleisarvosana
Erinomainen tuote! Olen etsinyt sitä pitkään. On sääli, että se ei ollut haluamaani väriä (sininen ja oranssi), mutta myös vihreä on hyvä. Odottaa kesää Erinomainen toimitus👍
jopi m. 25.12.2020
Yleisarvosana
Todella pieneen kokoon menevä ja kevyt. Liitokset ja kankaat näyttävät laadukkailta. Aika näyttää kestävätkö ne kovaa käyttöä joki varressa 😊
Anonyymi 23.11.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 6.6.2019
Yleisarvosana