Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit » Koirailu » Pelastusliivit » Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Helmi J. 15.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella laadukas liivi! Alkuun hieman kankea istuvuudelta mutta parin käytön jälkeen mukautunut hyvin koiralle. Pitää laittaa riittävän napakasti, että pysyy päällä optimaalisesti myös häntäpäästä. Väri ois ollu enemmän mamman mieleen muuna kuin punaisena mutta vaikea taikoa jotain mitä ei ole valmistajalla valikoimassa :D Punainen kuitenkin värinä näkyy, isoja heijastimia on, säädöt on hyvät ja helpot ja myöskin pitävät eli eivät löysty kesken käytön itsekseen. Nostokahva on plussaa ja tuli erittäin tarpeeseen jo kertaalleen kun koira mulahti sup-laudan päältä kesällä. Isompikin koira nousee juuri sen verran, että tassut saa takaisin kuivalle. Myös koira tykännyt eikä ole pyrkinyt liivistä ulos kuten aiemmasta :D

Anssi V. 13.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Saksanseisojalle oikein hyvin istuvat liivit, koirakin tykkää.

Jari T. 20.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvin sopivat liivit uros koiralle, ei paina vehkeitä mahalenkki jos joutuu nostamaan koiran ylös selkälenkistä . Huonoa on epämääräinen kellotuskyky , liiveistä eri kilomäärä kun mitä myyjä ilmoittaa .

leh...@...om 18.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Koira pysyy pinnalla, eli toimii. Muotoilukin hyvä.