Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet‪» Taisteluvarusteet ja suojat‪» Hengityssuojaimet‪» Ops-Core SPECIAL OPERATIONS TACTICAL RESPIRATOR (SOTR), No mic‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.4.2022
Yleisarvosana
Käytä sitä ampumiseen sisäradoilla ja raitojen puhdistamiseen pölystä ja lyijystä. Hyvin käytetty raha terveyteeni. Mutta hanki versio puhelähettimellä.
Anonyymi 25.1.2022
Yleisarvosana
Martin M. 10.12.2021
Yleisarvosana
Hieno juttu
Olli P. 9.4.2021
Yleisarvosana
Hengitysvastus lähellä nollaa. Nopea kiinnittää. Hintava, joo, mutta mielestäni sen arvoinen. 3M jäi kotihommiin.
Stefan S. 13.3.2021
Yleisarvosana
Upea tuote. Kirjoittaa myös parta. Nenän alueen tulisi olla hieman suurempi.
Kay-Uwe K. 21.10.2020
Yleisarvosana
Kokonaislaatu on hyvä. Yksi snap on kuitenkin jo rikki kahden viikon kuluttua. Sai Gentexiltä nopean korvaavan ikeen viikon kuluessa. Yksi koko sopii kaikille on hieman optimistinen! Tarvitsen yleensä L-kokoista vaihdetta päähäni, naamio on edelleen ok, mutta vain vähän pieni. Suurempi koko olisi täydellinen!
Jarmo P. 24.4.2020
Yleisarvosana
Puolinaamari loistavalla työn laadulla. Soveltuu erityisesti toiminnalliseen ammuntaan, sillä maskin muoto on sellainen, ettei se haittaa ammuntatreeniä. Hengitysvastus on yhden filtterin malliksi uskottamattoman pieni. Hinta on kova, mutta sen vastapainoksi saa huolella mietityn kokonaisuuden, jossa kaikki materiaalit ovat laadullisesti viimeisen päälle.
Paul S. 11.2.2020
Yleisarvosana
Erinomainen istuvuus ja laatu. Erittäin suositeltava, ei vain käyttäjille. ;-)
Torjus R. 29.1.2020
Yleisarvosana
Olen käyttänyt 3M: n tavanomaisia hengityssuojaimia sisätiloissa tapahtuvaan kuvaamiseen. Tämä on valtava askel eteenpäin. Hengitysresistanssi on lähellä mitään. Istuvuus on loistava kasvoilleni. Silmien- ja kuulonsuojaimien käytössä ei ole ongelmia. Ja mukava ominaisuus on vapauttaa takana olevat tarranauhat, jotta naamio roikkuu leuan alapuolella. Sitten voit syödä / juoda tarvitsematta poistaa mitään.
Timo A. 13.12.2021
Hyvä tuote, hyvä laatu ja istuu hyvin.