Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Kahvipannut yms‪» Suodattimet‪» Sea to Summit X-Brew Coffee Dripper‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mia L. 1.6.2022
Yleisarvosana
Kätevä matkasuppilo, tosin vaatii mielestäni suodatinpussin jottei kahvista tule liian laihaa. Kokoontaittuvuus on hyvä ominaisuus!
Aki K. 14.4.2022
Yleisarvosana
Siis ny saa kunno kahvit missä ja milloin vain.
Miguel A. 20.3.2022
Yleisarvosana
Älä koskaan osu poluille ilman sitä. Ammattimaisena Outdoor-oppaana Joissakin vaelluksissa keitin asiakkailleni kahvia, ja tämä puuttui kevyestä sarjastani.
Pertti L. 9.2.2022
Yleisarvosana
Toimiva. Normaalit 1x2 ja 1x4 suodatinpaperit sopivat tähän. Poistin mukana tulevan kestosuodattimen, joten en osaa arvioida sitä. Vähän painava kevytretkeilyyn, mutta juuri sopiva leirielämään
Anonyymi 15.10.2021
Yleisarvosana
Sami O. 16.9.2021
Yleisarvosana
Retkikahvin taso nousi kertaheitolla kun siirtyy pikakahvista oikeaan. Suodatinpussia käyttämällä saa myös roskahuollon ja siistimisen helpoksi.
Raimo L. 13.7.2021
Yleisarvosana
Mukana tuleva sihti ei pysy urassaan vaan luiskahtaa irti kun suodattimen painaa kasaan tai avaa eikä sitä saa helposti paikalleen. En tiedä onko vika tässä suodattimessa vai onko sama ongelma kaikissa. Jos sihti ei ole hyvin urassaan niin porot pääsevät läpi. Ei siis kovin hyvä hankinta.
Anonyymi 22.5.2021
Yleisarvosana
Suodatinlevy ei tahdo pysyä paikallaa ja on hankala laittaa takaisin. Muilta osin toimii kuten pitääkin ja toimii vaikka levy olisi irtaallaankin suppilon pohjalla.
Helmi T. 23.7.2020
Yleisarvosana