Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Sadevaatteet‪» Sadeviitat‪» Sea to Summit Ultra-sil Nano Poncho‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anne P. vahvistettu ostaja, 30.3.2024
Yleisarvosana
Tuore vaikuttaa siltä, mitä luvattiin. Säilytyspussukka on mahdottoman pieni, sinne en kyllä tuota viittaa saa takaisin tungettua sen sieltä pois kaivettuani.
Jaana M. vahvistettu ostaja, 2.10.2023
Yleisarvosana
Materiaali miellyttävä. Huonona puolena, että nousee kävellessä, kun on niin kevyt.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.9.2023
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.8.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.8.2023
Yleisarvosana
Ian R. vahvistettu ostaja, 22.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Täysin odotetusti, korkealaatuinen täysin vedenpitävä poncho. Jossain muovisten ja vedenpitävien ponchojen välissä, jotka on valmistettu kankaasta. Poncho on erittäin kevyt ja mahtuu hyvin pieneen. Pieni valituksena on, että tavarapussia ei ole integroitu... näyttää siltä, että se olisi ollut heille helppo toimenpide. Olen käyttänyt kaatosadetta tunnin ja olen ollut tyytyväinen. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta käyttää kovassa sateessa yli tuntiin, mutta raportoin kun saan mahdollisuuden.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.11.2020
Yleisarvosana
Kevyt on joo, mutta pienikin tuulenvire riepottaa sitten pois paikoiltaan. Pitää tunkea esim rinkan remmien alle että pysyy paikallaan mikä tietty vähentää suojaavuutta. Syksysäille tarviin muuta, kesällä tämä voi olla ihan jees pitää mukana. Melko pieni, 168 senttisellä kädet jää lähes kokonaan ulos kun rinkka on selässä. On niin kevyt eikä yhtään laskeudu itse paikoilleen, että en saanut itse vedettyä rinkan päälle takaa vaan tarvitsi kaverin apua. On jäänyt käyttämättömäksi.