Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Erä- ja ulkoilutakit‪» Miesten‪» Fjällräven Vidda Pro Jacket Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Petri P. 21.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 21.9.2022
Yleisarvosana
Ihan ok takki. Tarkenee kesällä, mutta syksyllä jo +7 asteessa alkaa tuntua kylmältä. Pukemista helpottaisi silkkivuori, kuten esim. Sastan Naalissa. Kannattaa valita numeroa normaalia pienempi koko. Normaalipainoiselle 180-senttiselle riittää hyvin s-koko. Hihat ovat pitkät. Kangas vaikuttaa laadukkaalta ja vetoketjutaskut ylhäällä ovat hyvässä paikassa. Olisi ehkä kannattanut valita villavuorinen versio, mikäli sitä saisi Suomesta.
Anonyymi 18.9.2022
Yleisarvosana
Mukava ja hyvä takki erittäin laadukkaalla. Tulee olemaan käytössä koko loppuelämäni!
Anonyymi 21.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä takki - tosin odotellen vielä syksyisempiä käyttöolosuhteita…
Anonyymi 3.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 13.7.2022
Yleisarvosana
Erinomainen takki kaikille kesäkeleille. Vaelluksella korvaa jopa sadetakin. Vahattuna hylkii hyvin vettä, eikä kuitenkaan hiosta kuten kalvoasut. Käyttäjä pysyy näin kuivempana ja hyvinvoivampana kuin minkään sadevaatteen alla.
Sami S. 15.6.2022
Yleisarvosana
Erinomaisen oloinen takki. Veden hylkiminen (ilman vahaustakin) on melkein ”veden pitävyyden” tasolla kevyessä vesisateessa. Koko on melko pieni, eli itse normaalisti valitsen takeissa L- koon mutta tässä M- koko on oikein hyvä, etenkin kun ei kovin kummoista mahaa ole kertynyt. Ainoa syy mikä jättää täydet pisteet tulematta on se että takin leikkaus on pitkäkätiselle sellainen, että vaikka hihapituus on OK, niin vähänkin käsiä nostaessa hihat meinaavat hieman kirrata vastaan kainaloista - eli jotain elastista seosta kankaaseen tuonne kainaloseudulle olisi hyvä saada maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Takkia kannattaa käydä tästä syystä kokeilemassa päälle ennen ostoa jos Fjellun tuotteet eivät ole tuttuja entuudestaan.
Tapio K. 15.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 28.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 29.12.2021
Yleisarvosana
hyvä tuote!!
Serge L. 19.12.2021
Yleisarvosana
Ei koskaan saanut Ranskassa käytetyn kuljetusyrityksen takia, mutta 5 tähteä ongelman hoidosta ja tämän erinomaisen sivuston hyvityksestä!
Anonyymi 19.12.2021
Yleisarvosana
Fjällräven Koska koko on varsin erityinen japanilaisille Haluan sinun kuvailevan yksityiskohtaisesti. Sain sen aikaisin. Se oli erittäin hyvä. Kiitos paljon.
Anonyymi 16.12.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä, isot toimivat taskut.
Anonyymi 24.11.2021
Yleisarvosana
Tämä takki oli upea! Jopa kylmänä päivänä ilman tuulta ja pohjoistuuli, voisin viettää aikaa ulkona murehtimatta! Runsaiden taskujen ansiosta voit helposti säilyttää älypuhelimesi ja lompakkosi! Huppu on lumisenakin päivänä iso, joten pää ja kasvot eivät kastu, ja se on vettä hylkivä, joten pidän siitä todella!
Anonyymi 2.10.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 18.9.2021
Yleisarvosana
Tapani K. 15.9.2021
Yleisarvosana
En ole keksinyt perempaa tuotetta tähän tarkoitukseen!
Stefan P. 27.5.2021
Yleisarvosana
Upea takki! Loistava laatu tunne, niin käytännöllinen näiden kahdeksan taskun kanssa, syvä ja tilava. Kaipaat todella myrskyistä säätä!
Sami K. 24.4.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan ja kestävän oloinen, paljon taskuja ja hyvä huppu. Hyvää myös että jo M-koko riittää pituudeltaan hoikalle 195-senttiselle!
Anonyymi 25.2.2021
Yleisarvosana
Samuel G. 28.1.2021
Yleisarvosana
Ensiluokkainen tuote ja asiakaspalvelu Varustessa on PARAS.
Arttu J. 19.1.2021
Yleisarvosana
Tällä on tullut vedeltyä nyt useat vaellukset, ja ei valitettavaa! Hyvät taskuominaisuudet ja varsinkin vahattuna pitää sääolosuhteet ulkonaan taidokkaasti. Eihän tämä kukkarolla ystävällisin ole, mutta en ole katunut investointiani yhtään.
Marko K. 18.1.2021
Yleisarvosana
Erinomaisen hyvä takki! Mitoitus väljä -- kannattaa valita numeroa pienempi koko kuin yleensä. Ainoa miinus, joka myös syö yhden tähden: hihankiristysneppari on taustapuolelta suojaamaton ja sen metalli raapii todella ärsyttävästi kelloa :(
Topias P. 16.1.2021
Yleisarvosana
Hyvin on taskuja. Vetoketju taskut hyviä esim.avaimille tai puhelimelle.
Tomi A. 28.12.2020
Yleisarvosana
Huippu takki, josta ei taskut lopu kesken. Ostin takin erä/kalastus hommiin, hyvien ominaisuuksien takia. Pitää tuulta ja hylkii vettä.Laadukas G-1000 kangas myös hengittää. Takin koko oli melko reilua mitoitusta. Yleensä kokoni on L, mutta ko.mallissa M oli hyvä. Suosittelen!
Ari A. 27.11.2020
Yleisarvosana
Erittäin kestävänä monikäyttöinen takki ulkoiluun ja arkikäyttöön.
Robert K. 11.11.2020
Yleisarvosana
Paras laatu!!!
Johnny H. 5.11.2020
Yleisarvosana
Hyvä takki, jossa on useita taskuja, mutta erittäin suuret koot, olisi halunnut hieman paremmin istuvat tai kiristysnauhat, jotta se voisi säätää sitä.
Anonyymi 23.10.2020
Yleisarvosana
Taattua Fjellräven laatua, joka ei tälläkään kertaa petä odotuksia. Monikäyttöinen takki, joka pitää sisällään loistavia uusia oivalluksia. Täydet tähdet myös toimituksesta.
Elias E. 21.8.2020
Yleisarvosana
Kestävän tuntuinen takki, jossa on juuri sopivasti ominaisuuksia. Huppu on kätevä ja taskuja on runsaasti eri tavaroille. Mitoitus on todella väljä, joten alle saa helposti mahtumaan kaikki haluamansa kerrokset. Takki toimii siis hyvin vuoden ympäri. Omasta mielestäni myös tyylikäs.
Miikka P. 9.4.2020
Yleisarvosana
Tämä takki on ollut käytössä joka päivä siitä, kun sen hankin. Olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen. Taskuja on kerrankin tarpeeksi ja ne ovat riittävän suuret sekä helposti avattavat. Eikä takki säikähdä edes kaatosateessa.. Testattu moneen monituiseen kertaan taannoisen monsuunikauden kuluessa rannikon sateissa.
Ilkka J. 7.4.2020
Yleisarvosana
Tämä on hyvä takki. Loistavat ja tilavat taskut, helppo sujauttaa hankalampiakin esineitä, kuten möhkäkemäinen aurinkolasikotelo tai juomapulloja. Mukaan mahtuu koira kokeen sääntökirjat ja maastokortit, kännykkä ja varavirrat. Taskun varustelenkkeihin kiinnitin heti kompassin. Huppu on parhaita mitä olen nähnyt ja kiinteä eikä mikään neppariviritys
Andreas P. 26.2.2020
Yleisarvosana
Ulkotakkien klassikot. Rakastan materiaalia, miten se sopii, kaikki pienet extrat. Yläosa !!!
Ossi R. 8.2.2020
Yleisarvosana
Lähes legendaaristen Vidda Pro pöksyjen pari. Varmaa Fjällrävenin laatua - iso suositus!
Anonyymi 20.12.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki Hessu 1.9.2020
Hyvä rotsi. Kaikki on todella kestävän tuntuista ja leikkaus on toimiva kaikenlaiseen toimintaan. Plussaa myös hyvistä taskuista ja kaksisuuntaisesta vetoketjusta. Huppu suojaa hyvin säältä ja liikkuu hyvin pään mukana. Mitoitus on todella reilu. Käytän normaalisti M-kokoisia vaatteita ja tämä S-kokoinen takki on sopivan väljä.