Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Puolikorkeat » Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Arttu H. 1.7.2020:
Yleisarvosana
Kokemusta on ainoastaan vielä vkl:n mittaiselta MPK:n kurssilta. Mukavimmat kengät tähän mennessä, kokemusta on mm. Adidaksesta, Haixista, Magnumista, Meindelistä, Jalaksesta, Sievistä jne. Tässä on vähän leveämpi tila varpaille kuin siviilimallin Salomoneissa, sopivuus omiin jalkoihin oli täydellinen! Myös kengänkokovalinta onnistui täydellisesti Salomonin omilla ohjeilla ja taulukoilla.
val...@...om 30.6.2020:
Yleisarvosana
Todellä hyvät kengät, itsellä oli intissä n. 10kk käytössä ja sen jälkeen lähinnä vaellus/retkeilykenkänä. Saamissani kengissä oli valmistusvirhe, välipohja irtosi, mutta vaihto uusiin sujui maahantuojan toimesta. Plussaa myös juostavista ja silti tukevista jalkineista, todella kevyet! Ainut miinus, että kovassa käytössä kulumaa näkyy suht nopeasti.
Rami T. 19.6.2020:
Yleisarvosana
Hidenori W. 31.5.2020:
Yleisarvosana
以前から欲しかったものが入手でき、大満足です! 履き心良く、愛用しています。
Giancarlo C. 5.5.2020:
Yleisarvosana
Solide et bien fini.
Petri P. 3.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvät popot aivan loistavalla karkauspäivä alennuksella. Nyt on jo mustat & Ranger Green värit plakkarissa. Harmi ettei 4D GTX Burro/Navajo/Coyote värejä ole näistä 2-versioista näkynynnä/liikuskellut paljolti tasavallassa. Suht’hiostavat. Ei ole kokemusta oisko nuo ei GTX versiot mahd.tuulettuvampi malli vaiko eivät..
Andrei S. 1.4.2020:
Yleisarvosana
Awesome boots, after the first 20 km hiking my feet were dry (really impermeable), comfortable and excellent impact absorption. I've got them as a successor for Salomon Quest 4D 2 GTX that are still good, but the outer sole is slowly giving in, after 1000km.
Brendan P. 10.3.2020:
Yleisarvosana
These boots are fantastic! My second pair...best duty boots I have ever worn!
Michael S. 14.2.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat olleet päivittäisessä käytössä siitä lähtien kun nämä postitse sain. Hyvä pito liukkaalla, ja erittäin kevyeet ja mukavat jalassa.
Eugen D. 1.2.2020:
Yleisarvosana
Top!
Per-Ingvar P. 15.12.2019:
Yleisarvosana
Väldigt stabila och sköna för ryggen att gå i, samtidigt som dom e lätta och smidiga som gympaskor. Det funkar med ett par strumpor en hel dag utan att bli svettig, oxå väldigt unikt. Bra grepp i skogen på sliriga stenar. Gillar att man kan låsa skosnörena i fotleden för att slippa fotglid, vilket förhindrar skav mm när man går i kuperad terräng. Tricket är att inte spänna kängorna så hårt. Funkar bra på plattfotade människor 😎 Har gått i kängor i över 30 år i tjänsten, har haft dessa i ett halvår nu och måste säga att det är de överlägset skönaste och bästa kängorna jag haft hitintills, både att gå i och fotmiljön. 👍 Har dock inte testat att bära ”tungt” med dem.
Miika C. 15.12.2019:
Yleisarvosana
Istuu hyvin jalkaan ja soveltuu kokopäiväiseen käyttöön mielestäni paremmin kuin Meindl Anaconda, vaikka edellä mainittukin oli hyvä!
Ville A. 14.12.2019:
Yleisarvosana
Aikaisemmin käytössä ollut kahdet questin vanhemmat mallit. Uusi on jämäkämpi ja istuu omaan jalkaa todella hyvin. Veden pitokin ehkä hiukan parempi.
Nina K. 12.11.2019:
Yleisarvosana
Tilattu tuote oli liian pieni ja palautuksesta uuden tuotteen saamiseen meni vain 4 päivää! Todella helppoa ja nopeaa toimintaa. Täydet pinnat.
Mikko S. 15.10.2019:
Yleisarvosana
Hyvin tukevat kengät puolikorkeiksi maihareiksi. Suht rullaava askel vaikka melko paksu pohja. Menee hyvin myös viileämmissä olosuhteissa kapiaisella ns. ”Kouluttajan kenkänä”. Miinuksena paino ja tuntuu, että vesi tuli paljon nopeammin läpi kuin Meindl tai Haix merkkien kengistä.
mii...@...om 12.10.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kengät jalassa, mutta niin kuulukin olla tämän hintatason kengissä. Kengät ovat kevyet jalassa. Suosittelen!
luu...@...om 5.10.2019:
Yleisarvosana
Santeri H. 2.10.2019:
Yleisarvosana
Hyvin mukavat jalassa ja helppo puhdista