Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Housut‪» Topatut housut‪» Carinthia LIG 4.0 Trousers‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 19.5.2022
Yleisarvosana
Oikein toimivat ja helposti varustuksen päälle puettavat taukohousut.
Iiro K. 11.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 6.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 25.3.2022
Yleisarvosana
Hyvät ja laadukkaat kevyttoppahousut. Lahkeen saa koko pituudelta auki, joten tuuletus onnistuu.
Anonyymi 17.3.2022
Yleisarvosana
Katri M. 17.2.2022
Yleisarvosana
Kätevät lämpöhousut.
Chajong K. 11.1.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ei ollut kylmä, mutta tarpeeksi kylmä pitääkseen minut lämpimänä. Olen tyytyväisempi synteettisten täyteaineiden käyttöön. Ostin pienen koon, mutta vyötärö oli hieman tiukka, joten se tuntui hieman epämukavalta, joten olin huolissani, koska ajattelin, että minun täytyy hallita sitä, jotta vatsan rasva ei lisääntyisi.
Anonyymi 5.1.2022
Yleisarvosana
Kevyet housut, olen käyttänyt lisäeristeenä kuorihousujen alla. Jos haluat käyttää tauoilla toisten housujen päällä, kannattaa ehkä valita kokoa suuremmat.
Александр С. 20.11.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kevyet, lämpimät (-5 asti kevyellä termosella), mukavat, erittäin laadukkaat housut
Александр С. 18.11.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Laadukas juttu!Totisesti, luulin olevan paksumpia, mutta ne olivat odotukseni. Olen tyytyväinen ostokseen.
Jaeho C. 31.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 25.12.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ostin LIG 4.0 takki / housut yhdistelmän. Vaikka takki on hyvä, minulla oli joitain ongelmia sovituksessa sekä M: n että L: n kanssa. On valitettavaa, mutta sillä ei ole merkitystä, koska on olemassa monia muita synteettisiä takkituotteita, jotka sopivat minulle hyvin. Jos Kärnten olisi tehnyt tavalliset / pitkät koot, tämä ei olisi ongelma, en ole erityisen epäsäännöllinen 184 cm ja 80 kg. Huolimatta siitä, että tämän sarjan housut suosittelen ehdottomasti, ne eivät ole liikaa vaihtoehtoja hyvien synteettisten eristettyjen housujen suhteen. Arvostan todella hihnasilmukoita ja piirtojohdon säätöjä, useimmat muut vaihtoehdot sisältävät vain yhden eikä molempia. Nämä säädöt tarjoavat todella monipuolisuuden siitä, miten haluaa käyttää niitä. Housujen leikkaus tehdään myös melko hyvin, niitä voidaan käyttää sekä housujen päällä että alla, ja nivelletyt polvet tekevät niistä sellaiset, että niitä on helpompi liikkua ilman ylimääräistä irtotavaraa. Lisäksi vahvistettu materiaali, jota käytetään kiristämään housujen kiinnitystä nilkassa, on mukava kosketus, ja tarranauhan ja napsautuspainikkeiden valinta on myös kätevää. Useista eristetyistä housuista, joita olen tarkastellut, nämä näyttävät olevan ylivoimaisesti monipuolisimmat ja parhaiten suunnitellut. Nämä ovat erinomaisia kerrostumiseen vaatetusjärjestelmässä tai nukkumisjärjestelmän lämmön lisäämiseksi. Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.
Jörgen P. 9.10.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erinomainen käyttömukavuus ja paino / lämpösuhde. Yleensä yllään L, mutta todennäköisesti olisi voinut asentaa myös M: n. XL henkilö asetti L: n mukavasti. Samanaikaisesti kiristysjärjestelmä toimii hyvin, eikä kokoa tarvitse pienentää. Jos saat takin, hanki myös housut.
luc...@...om 6.11.2019
Yleisarvosana