Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet‪» Elektroniikka‪» Mantis X3 Shooting Performance System‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Michael H. 8.7.2022
Yleisarvosana
loistava, hyödyllinen järjestelmä.
Anonyymi 13.1.2022
Yleisarvosana
Hyvä apu harjoitteluun talvella. Myös nopea toimitus, ja kohtuullinen hinta Viranomaisista.
Anonyymi 31.12.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen tuote. Antaa monipuolisia vinkkejä ammuntasuorituksen harjoitteluun.
Anonyymi 22.6.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa pätevältä systeemiltä, toimi jopa teipattuna airsoft-Glockiin! Pientä miinusta keskeneräisestä Suomi-käännöksestä.
Андрей К. 5.3.2021
Yleisarvosana
Terveisiä Venäjältä. Mantis X3 on hämmästyttävä, eikä vain auta sinua oppimaan ammunta. Tämä on henkilökohtainen ohjaaja milloin tahansa päivästä. Hän huomauttaa virheistä, kertoo kuinka ne voidaan poistaa. Rakentaa kaavioita, johtaa historiaa ja paljon muuta. Valtava plus on tekninen tuki. Mantis X -insinöörit ovat aina yhteydessä. Derek, kiitos. Mutta mikä tärkeintä, olen iloinen, että löysin Varuste-myymälän !!! Kiitän vilpittömästi Varustea avusta tämän upean Mantis-instrumentin ostamiseen. Onnea sinulle, kaikki työntekijät. Hyvinvointi ja valtava määrä ostajia! Ostan ehdottomasti sinulta ja suosittelen ehdottomasti parhaaksi kaupaksi. Hei Venäjältä. Mantis X3 on hämmästyttävä asia, joka ei auta opettelemaan ampumista. Tämä on henkilökohtainen opettaja mihin aikaan päivästä tahansa. Se huomauttaa virheistä ja kertoo, miten ne korjataan. Rakentaa kaavioita, ylläpitää historiaa, ja paljon muuta. Valtava plussa on tekninen tuki. Mantis X -insinöörit ovat aina saatavilla. Derek, kiitos. Mutta mikä tärkeintä, olen iloinen, että löysin varusteen kaupan !!! Haluan kiittää Varuste auttaa minua ostaa tämä ihana Mantis väline. Onnea kaikille työntekijöille. Vaurautta ja valtava määrä asiakkaita! Aion ehdottomasti ostaa sinulta ja ehdottomasti suositella sinua paras myymälä.
Ville V. 1.1.2021
Yleisarvosana
Toimii. Numeroita ei välttämättä kannata tuijottaa ainoana totuutena. Ja välillä laite luulee että on ammuttu "tyhjä laukaus" vain tekemällä latausliikkeen.
Михаил К. 14.11.2020
Yleisarvosana
Jukka S. 20.10.2020
Yleisarvosana
Toimii suunnitellusti, bluetooth yhteys syntyy aina ja viipeettä. Softa on käyttäjäystävällinen, kenties tasojen läpikäymiseen olisi selkeyttämistä. Loistava väline laukaisuun harjoitteluun.
Anonyymi 2.4.2020
Yleisarvosana