Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet» Military-reput, laukut yms.» Military-reput» Mystery Ranch 2 Day Assault»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Andrew C. 7.10.2021
Yleisarvosana
Käytän tätä päiväretkille ja yöleirille. Joskus EDC: nä, vaikka sillä ei ole niin paljon organisatorisia näkökohtia kuin joillakin muilla tarkoitukseen rakennetuilla, mutta se toimii. On olemassa paljon hihnoja, jotka haluat "sitoa tai niputtaa". Tarvitset todennäköisesti ystävän apua valjaiden asennuksessa (helpottaa sitä paljon), äläkä tee sitä tyhjällä repulla. Laita noin 10 kiloa tai enemmän. Muuten huomaat, että sinun on säädettävä uudelleen, kun asetat sen todelliseen kuormaan. Testaa aina todelliset kuormitusolosuhteet ENNEN kuin lähdet vaellukselle. Siellä puhutaan paljon erilaisista repuista ja niiden mukavuudesta - voin kertoa teille tämän, sen pitkän vaelluksen, jonka aikana ymmärrätte kuinka hyvä tämä reppu on.
Umberto P. 22.9.2021
Yleisarvosana
Ostin juuri tämän repun ja olin jo vaikuttunut laadusta ja ulkonäöstä. Kallis, mutta saat mitä maksat, joten ... Hieno paketti!
Anonyymi 3.9.2021
Yleisarvosana
Ihanteellinen pienille matkoille, erittäin kestävä
Anonyymi 12.9.2021
Yleisarvosana
Kätevä, käytännöllinen ja kestävä
Michal N. 2.9.2021
Yleisarvosana
Dean O. 19.8.2021
Yleisarvosana
Todella upea reppu!
Anonyymi 10.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 2.6.2021
Yleisarvosana
Tri-zipillä varustettu assault pack. Kaikissa hihnoissa ei ole pitäjiä joten roikkuvat vapaana. Sisukset eivät ole yhtä huoliteltuja mikä käy ilmi läppäritaskussa. Muuten täys kymppi.
Stephen B. 29.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen tähän laukkuun, juuri sopiva kaiken pakkaamiseen, mitä tarvitsen 2 päivän vaellukselle
Martin E. 10.5.2021
Yleisarvosana
uskomattoman hyvä laukku, tarpeeksi iso 1-2 päivän seikkailuun
Benoit P. 6.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä reppu. Laatu näyttää olevan kohtaamispaikalla. Ei ole vielä voinut testata sitä vaellusolosuhteissa. Jokapäiväiseen laukkuun ja viikonloppuihin meneminen on todella hienoa. Kapasiteetti on todella täydellinen viikonloppu tai jopa enemmän (jos matkustat riittävän kevyesti), ei liian pieni eikä liian suuri. Säätöjärjestelmä on todella täydellinen. Voit mennä sinne silmät kiinni :-)
Briawan A. 17.3.2021
Yleisarvosana
Upea tuote ja erittäin nopea toimitus Suomesta Australiaan !!
Igors C. 10.3.2021
Yleisarvosana
3zip-tekniikka ei ole niin suuri kuin 3DAP ja sillä on parempi sisäinen organisaatio EDC: tä varten.
Walter S. 18.12.2020
Yleisarvosana
Kantomukavuus ja säädöt ovat hyvät. Laadussa ei ole mittimista ja vastaavaa "konfiguraatiota" en ole vielä löytäny.
Anonyymi 16.12.2020
Yleisarvosana
Howard H. 14.12.2020
Yleisarvosana
Aurore D. 11.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin kompakti ja mukava!
Anonyymi 20.10.2020
Yleisarvosana
Henrik P. 20.10.2020
Yleisarvosana
Laadukas ja kohtuullisen suuri. Toimii, kun joudut pääsemään toimistoon / toimistosta arkisin, mutta myös jos olet menossa lyhyemmälle matkalle viikonloppuna tai työskentelet koko viikon muualla. Itse pussi painaa suhteellisen vähän. Se on kestävä - et ole käyttänyt sitä yli kuukauden ajan, mutta luulen, että se kestää hyvin kauan. Säädettävät olkahihnat ovat erittäin mukavia. Ladattu laukku, jossa on kannettava tietokone, kaikki lisävarusteet, kuten laturit, johdot jne., Jopa vaatteet eivät saa hihnat hieromaan olkapäille. Pidän heidän "3-vetoketjullisesta" mallistaan - kätevä tapa avata pussi vain kokonaan tai kokonaan, jos sinun on kaivettava syvemmälle.
yohei m. 7.10.2020
Yleisarvosana
Greg W. 24.9.2020
Yleisarvosana
Suoritettu ehdottoman tähtitieteellisesti, erittäin mukavasti ja sikäli kuin voin kertoa, pomminkestävä. Suosittelen sydämellisesti kaikille, jotka tarvitsevat uutta laukkua. Säädettävä ikä on hämmästyttävä.
Xavier D. 19.9.2020
Yleisarvosana
Täydellinen ostos, ensiluokkainen palvelu, hyvin tehty. Laukussa on useita käyttöratkaisuja, todella hieno tuote. Värin neuvonta on yhdenmukaista sivuston valokuvien kanssa.
Petteri M. 9.9.2020
Yleisarvosana
Mainio EDC reppu jonka voi myös viedä metsään. Mukavuus on huippuluokkaa.
Anonyymi 25.6.2020
Yleisarvosana
Yleensä mukava laukku, jossa on paljon ominaisuuksia ja käyttökelpoisia pusseja. Hyvä pehmustus olkatyynyillä, joka kompensoi lantiovyön, joka on vain yksinkertainen solki. Siinä on paljon nauhoja, jotka voivat olla paljon, jos sinulla ei ole aikomusta käyttää sitä. Huomaa, että pussilla on taktinen ilme, vaikka ostatkin neutraaleilla väreillä, kuten lehdet.
Martin T. 10.6.2020
Yleisarvosana
Ali D. 20.5.2020
Yleisarvosana
Hyvä: Mukava hyökkäyspakkaus, runsaasti tilaa 2 päiväksi. Hyvä rintaremmi, mukava pieni tasku kannessa aurinkolaseille tai pienille esineille. Hyvä pakkaus tabletille / PC: lle. Kuten aina, pakkauksen avaaminen on helppoa MR: llä, ehkä yksi markkinoiden parhaista, voittaa osan kilpailusta siellä. Esim. Archteryx Assault 30. Huono: Vyötärönauha on "normaali" malli, koska kilpailu - tuossa koossa - mutta olisi ollut mukavaa isommalla vyötäröllä, kuten MR 3 päivän hyökkäyksessä.
Tim S. 14.5.2020
Yleisarvosana
Rakastan tätä pakkausta, erittäin hyödyllinen, paljon taskuja, jotka auttavat järjestämään pakettisi. Uusi EDC-paketti
Henrik S. 14.5.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä reppu. Ihanteellinen pienempiin retkiin, lyhyisiin vaelluksiin tai matkoille. Siinä on monia hyviä osastoja, joihin on helppo päästä. Täydellinen pääsy tietokoneeseen avaamatta itse pussia. Aukko sisäänpäin on helppo pakata ja käyttää esineitä jopa pussin pohjassa.
Francesco Z. 6.5.2020
Yleisarvosana
Vielä ei käytetä, mutta näyttää hyvältä. Luulin, että se on valmistettu Yhdysvalloissa, mutta valitettavasti ei, se on valmistettu Vietnamissa. Joten ehkä liian kallista.
Joshua L. 18.3.2020
Yleisarvosana
Täydellinen koko, hyvin tehty ja erittäin mukava kuljettaa. Kannattaa viettää 5 minuuttia, kun soitat istuvuudessa, mutta sen jälkeen ei ole mitään hätää.
Jarno S. 28.1.2020
Yleisarvosana
Loistava tuote. Hinnakas eikä kevyimmästä päästä. Eli juuri niinkuin pitikin. Lokerot loistavat ja työkäyttööni lehtorina passeli. Respektit äijiltä, eväät mahtuu päällitaskuun ja rahapussi toiseen. Kilo kirjoja ja pari työläppäriä. Plus vaatteet. Vetoketjut nähdään sitten ajan kanssa.
mik...@...om 23.1.2020
Yleisarvosana
EDC Reppu. Läppärin, salikamojen ja eväiden jälkeen jää mukavasti tilaa. Olen 180cm pitkä ja L/XL koon jolla kantolaite on alamitassaan. S/M olisi ollut parempi koko. Repussa on omasta mielestä sopiva yhdistelmä taskuja päivittäisille hilppeille ja kantolaitetta jota voi käyttää kaiken maailman seikkailuissa. Ostin 5.11 AMP 12 repun tilalle, josta omaan makuun puuttui hieman taskuja ja juomapulli pidikkeitä.