Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Viranomainen.fi BLACK FRIDAY

Mitä: Viranomainen.fi Black Friday Weekend. Kymmeniä tuotteita alennuksessa -20% jopa -50%.
Missä: Viranomainen.fi-verkkokauppa ja myymälä. Samat tuotteet samaan hintaan saatavilla molemmista.
Milloin: torstai 25.11.2021 klo 21:00:00 - maanantai 29.11.2021 klo 23:59:59

Black Friday osuu tänä vuonna marraskuun viimeiselle viikonlopulle, perjantaille 26.11.2021. Olemme tietysti mukana Black Friday hulinoissa myös tänä vuonna. Kaikki Black Friday tarjouksemme ovat voimassa verkkokaupassamme ja myymälässämme Helsingin Konalassa.

Black Friday erikoistarjouksemme eli tärppimme ovat aikaisempina vuosina olleet ja tulevat tänäkin vuonna olemaan suosituimpia varusteita useasta suosituimmasta tuoteryhmästämme. Emme haali Black Friday myyntiin krääsää tai sekundaa, vaan lähes jokainen tärppituote on tuttu, laadukas ja suosittu tuote jo olemassa olevasta valikoimastamme.

Viranomainen.fi Black Friday tärpit

Lajikohtaiset Black Friday -tärpit julkaistaan tällä sivulla. Tärppituotteet ovat huikeassa alennuksessa koko Black Friday viikonlopun ajan. Huomioi, että osaa tuotteista on saatavilla vain rajoitettu erä. Reaaliaikainen saatavuus ja varastotilanne näkyy tuotteen sivulla.

Muistathan tilata uutiskirjeemme, niin olet varmasti ensimmäisten joukossa kuulemassa Black Friday tarjouksistamme.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tarjouksistamme, uusista tuotteista ja tapahtumista, tunnukset alennuskampanjoihimme, vinkkejä edullisista poistotuotteista ja lahjaideoista yms. Listalta voi poistua uutiskirjeessä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tietosuojaseloste

Sähköpostiosoitteesi: