Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
yritysesittely

Yritysesittely

Viranomainen.fi on taktisia ja viranomaisvarusteita myyvä suomalainen brändi. Olemme osa Varuste.net yritystä ja toimimme kätevästi saman katon alla. Meillä on sekä verkkokauppa, että Showroom-myymälä Helsingin Konalassa.

Palvelumme on rakennettu alun perin viranomaisasiakkaiden tarpeita silmällä pitäen, mutta palvelemme myös yksityisiä ihmisiä. Viranomaistuotteilta odotetaan huomattavasti kuluttajatuotteita korkeampia laatuedellytyksiä ja kauttamme on mahdollista hankkia kaikki korkealaatuisimmat tuotteet samasta paikasta. Toimimme myös maahantuojana useimmille edustamillemme tuotteille ja jos jotain ei sivuiltamme löydy, kannattaa saatavuudesta kysyä info@viranomainen.fi sähköpostiosoitteesta. Usein teemme saatavuuden mahdolliseksi.

Yksityisasiakkaammekin arvostavat ennen kaikkea korkeaa laatua. Tuotevalikoimaamme valitaan ainoastaan huippulaadukkaita ja hyvässä maineessa olevia tuotteita, pääosin Yhdysvaltojen markkinoilta. Amerikkalaiset viranomaistason tuotteet ovat jatkuvassa testissä maailman suurimmassa armeijassa ja eri valtiollisilla toimijoilla. Samaa laatua saa myös meiltä.

Seisomme tuotteidemme takana ja kannustamme asiakkaitamme suoraan palautteeseen. Heikkolaatuiset tuotteet eivät valikoimissamme kauaa säily. Kerromme ominaisuuksista rehellisesti ja teemme omaa testausta jatkuvasti. Tervetuloa!


AVOIMET TYÖPAIKAT >