Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Ideoita tarpin käyttöön


Ulkoilu, Retkeily ja vaellus by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 02.07.2021

Tarppi eli kevytpeite tai kansankielellä "pressu" on uskomattoman monipuolinen varuste niin päivä- kuin yön yli retkillekin. Tarppi on minimalistisen yksinkertainen laitos, mutta nerokkaiden ja loppuun asti mietittyjen yksityiskohtiensa ansiosta ihan ylivoimaisen monipuolinen majoite kaikkina eri vuodenaikoina ulkoilmaelämästä nauttimiseen.

1. Päiväretket
Tarppi on aivan asiallinen lisä päiväretkille. Kun mukana on tarppi, muutamalla kiilalla ja vaikkapa bungeepätkällä tai kiinnitysnaruilla (Vinkki! Trimmaaminen on helppoa, kun solmit naruihin prusik-solmut äärimmäisen napakkuuden säätämiseksi) saat käden käänteessä viriteltyä kivan suojan kahvi- tai lounastauolla istukseluun tuulessa ja/ tai sateessa.

Jos ei prusik-solmujen näpertely kiinnostele, niin erinomainen tuote ihan kaikkeen kiinnittelyyn ja kiristelyyn on  nämä DD Hammocksin Whoopie Slingit. 
Käytännössä kyseessä on edullislaadukas valmiiksi tehty kiristys- ja kiinnitysjärjestelmä monipuoliseen käyttöön. Katso videoohjeet narujen käyttöön tuotteen sivuilta!

-3%
DD Hammocks Whoopie Slings
 
Lajit‪»Ulkoilu‪»Riippumatot yms‪»Riippumatot‪»Tarvikkeet‪»Köydet‪»
DD Hammocks Whoopie Slings
Kampanjahinta Captcha$
(16.35 $, alv 0)
(89)
Heti saatavilla
-13%
DD Hammocks DD Tarp 3x3
Lajit‪»Vaellus‪»Teltat ja majoitteet‪»Katokset‪»
DD Hammocks DD Tarp 3x3
Kampanjahinta Captcha$
(41.20 $, alv 0)
(287)
Heti saatavilla
-5%
DD Hammocks DD SuperLight Tarp
Lajit‪»Vaellus‪»Teltat ja majoitteet‪»Katokset‪»
DD Hammocks DD SuperLight Tarp
Kampanjahinta Captcha$
(73.92 $, alv 0)
(100)
Heti saatavilla
Alk. -16%
DD Hammocks DD Tarp 3.5x3.5
Lajit‪»Vaellus‪»Teltat ja majoitteet‪»Katokset‪»
DD Hammocks DD Tarp 3.5x3.5
Kampanjahinta alkaen Captcha$
(49.69 $, alv 0)
(60)
Heti saatavilla

2. Katos riipumattoiluun tai leiriin
Jos riippumattosetupissasi ei ole kiinteää katosta valmiina, niin kyllähän sellainen ainakin tässä maassa näiden säävaihteluiden kanssa on aivan aiheellinen. Ja vaikka sää olisikin mainio, niin loppukesästä alkava kaste nyt viimeistään aiheuttaa ylimääräistä pisarointia. Tarppi on myös oivallinen varuste leiriytyessä teltalla: Voit jatkaa teltan yhteyteen kätevästi katettua tilaa niin pysyt hyvin säänsuojassa ja voit nautiksella tai keitellä eväitä mukavasti teltan edustalla avarassa tilassa, eikä tarvitse absidiin ahtautuneena välttämättä käkkiä.

3. Monipuolinen majoite, jossa vain mielikuvitus on rajana
Katso DD-Hammocksin sivuilla muiden tarpinkäyttäjien ideoita tarpin pystytysmalleihin:Sinua saattaa kiinnostaa myös

Sadehame on täydellinen varuste helppokäyttöisyyttä ja keveyttä arvostavalle vaeltajalle

Erityisesti pidemmillä vaelluksilla retkeilijän täytyy varautua siihen, ettei keli ole aina täydellisen aurinkoinen. Mikäli taivaalta alkaa ropista sadetta, on vaatteet tärkeää saada pysymään kuivana, sillä märissä varusteissa vaeltaminen on kylmää ja ankeaa.Kenties tavanomaisin ...

Kodin selviytymispakkaus

Viime aikoina on mediassa ollut esillä 72 tunnin kotivara ja kodin selviytymispakkauksen koostaminen. Valikoimastamme löytyykin melkein kaikki tarvittava kodin selviytymispakkaukseen. Samalla kun koostat talven kotivaran ja kodin selviytymispakkauksen, hankit myös ensi kevään ret...

TAKAISINVETO: Optimus Vega kaasukeittimen tuulensuoja

Tuotteen nimi: Tuulensuoja Optimus Vega kaasukeittimeen Mahdollinen riski: Mikäli käyttäjä ei jätä käyttöohjeen mukaista riittävää rakoa tuulensuojan ja padan väliin tilassa, jossa on huono ilmanvaihto, aiheuttaa suoja riskin hiilidioksidimyrkytyksestä. Pyydämme kuluttajia olem...