Giesserin Erotteluveitsi on huippulaadukas veitsi, joka sopii erotteluun niin ammattilaiselle kuin kotikäyttöönkin. Terä on laadukasta kromi-molybdeeni-terästä (hiiliteräs), joka kovetetaan korkealaatuisella ja modernilla vakuumikarkaisumenetelmällä. Menetelmän ansioista veitsen terävyys säilyy pitkään ja se on helppo teroittaa aina uudestaan ja uudestaan huipputerään. Terä on kiillotettu parhaan kestävyyden ja ruosteen ehkäisyn takaamiseksi. Terä on muodoltaan kaareva ja kapea, mikä tekee siitä erinomaisen työkalun erotteluun. Terän muotoilun ansiosta veitsi on ergonominen käyttää eikä rasita rannetta. Jokainen terä on viimeistelty käsin.
Veitsessä on pitävä ja miellyttävän tuntuinen kumikahva, joka kestää jopa 120 C:n lämpötilaa ja keittämisen. Kahvan muotoilun ansiosta veistä on kätevä käyttää.
Terän pituus: 13 cm
Terän jäykkyys: Keskijäykkä
Pesuohjeet: Veitsen voi pestä koneessa, mutta valmistaja suosittelee käsinpesua terän terävyyden säilyttämiseksi.