Trek'n Eat ateriat on valmistettu laadukkaista pakastekuivatuista raaka-aineista, ja siten ne ovat säilyttäneet suurimman osan ruoan luonnollisista vitamiineista ja mineraaleista. Trek'n Eatin ruoat sisältävät myös suuremman kalorimäärän ja ne on pakattu vesitiivisiin, retkivalmiisiin pakkauksiin. Pakastekuivattuja ruokia käytetään ympäri maailman, niin tutkimusretkillä, purjehduksilla kuin ulkoilussakin.
Ruoka voidaan valmistaa itse pussissa sekä syödä pussista. Pussiin lisätään vain kuuma vesi, suljetaan pussi, sekoitetaan välillä, odotetaan n. 5 minuuttia ja syödään.
Pakastekuivaaminen on tekninen kuivausprosessi, jossa käytetään hyväksi veden ainutlaatuisia fyysisiä, luontaisia ominaisuuksia. Tyhjiökammiossa jäädytetty vesi muuttuu välittömästi kiinteästä muodosta kaasuksi (sublimitaatio). Pakastekuivatut ateriat valmistetaan nopeasti jäädytetyistä ruoista, jotka jäädyttämisen jälkeen kuivataan tyhjiökammiossa. Tällä tavoin ruokien sisältämä vesi ei pääse sulamaan vaan se poistuu höyrynä. Ainoa, mitä tarvitaan palauttamaan ruoat entiselleen, on kuuma vesi. Kevyt paino, helppo valmistus ja polttoainesäästöt ovat saaneet vuorikiipeilijät, tutkimusmatkailijat ja vaeltajat ihastumaan ja omaksumaan pakastekuivatut ruoat omakseen – ruoat, jotka ovat nopeasti tulossa osaksi kaikkea ulkoilua.
Tärkeimmät edut ovat:
- Kevyt paino
- Helppo valmistus
- Polttoainesäästöt
- Suojeleva pakkaus
- Pitkä säilyvyys
- Hyvä maku
- Ei sisällä väriaineita eikä säilöntäaineita
Trek'n Eat kanapastan Ravintosisältö 100g:
-Kcal: 395 kcal
-Hiilihydraatti: 62,5 g
-Rasva: 9,8 g
-Proteiini: 13,3 g
-Gluteeni: +
-Laktoosi: +
-Paino: 150 g
Ingredients: Pasta [(50%), durum wheat flour, egg white, salt], maltodextrin, modified starch, vegetable fat, wheat flour, lactose, 4% chicken breast, 3% cream, chicken fat, table salt, condiment, flavouring, tomatoes, onions, sweet corn, spinach, milk protein, dried glucose syrup, yeast extract, thickening agent:
Xanthan gum, guar flour, spices
Dried meat content: 6 g (equals approx. 27,6 g fresh meat)
Allergens: eggs, with gluten, lactose, milk