Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Ratalaukut‪» Eberlestock Bang-Bang Range Bag (R1)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jussi M. 1.10.2022
Yleisarvosana
Tällä laukulla pärjää rangella helposti koko päivän. Monipuolinen lokerointi helpottaa suunnittelua.
Yamine O. 22.9.2022
Yleisarvosana
Shpend I. 9.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Yllättävän nopea toimitus Ruotsiin! Kyseinen tuote on aivan täydellinen! Helppo mukauttaa tarpeen mukaan kaikkien lokeroiden kanssa.
Anonyymi 12.8.2022
Yleisarvosana
Hyvin mahtuu tarpeelliset tavarat mukaan radalle yhteen laukkuun...
Kyösti T. 10.5.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä ratalaukku, tähän menee kaikki mitä radalla tarvitsee pl. pyssyt ja patruunat. Pohjalokeroon pari pistoolia ja hieman patruunaa.
Anonyymi 30.1.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Superkassi, tuskin suurempi kuin Vertxini, mutta paljon enemmän säilytystilaa! Vaikuttaa vahvalta, mutta aika näyttää. Puhdas käsitelty. Olkahihnaa voisi pehmustaa hieman enemmän. Kiitos myös nopeasta toimituksesta Suomesta :)
jani u. 3.11.2021
Yleisarvosana
Andreas E. 5.5.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin laadukas laukku, erittäin hyvät vetoketjut. Olen kiinnittänyt pienet renkaat vetoketjujen sulkulenkkeihin voidaksesi sulkea lokerot. Minulla on tilaa 5 pistoolipussille suuressa sisätilassa, en tällä hetkellä käytä sarjajakoa. Pohjan kuori suojaa kosteudelta ja lialta. Minulle vain täydellinen.
Anonyymi 26.4.2021
Yleisarvosana
On kyllä hyvä ratalaukku, iso plussa kovalle pohjalle. Mahtuu hyvin kaikki tarvittavat ratavarusteet.
Juha E. 17.7.2020
Yleisarvosana
Paras ratalaukku tähän mennessä, erittäin laadukkaan oloinen ja fiksuja ratkaisuja saatu kompaktiin kokoon. Aukeava pohja on neroutta.
Mikko V. 26.6.2020
Yleisarvosana
Pelkästään hyvää sanottavaa. Vetää hyvän määrän tavaraa järjestykseen. Laadukkaat materiaalit, vetoketjut jne... tekee käytöstä helppoo ja mielekästä. Toi kova muovipohja on mieluinen ominaisuus, voi laskee maahan tai radan lattialle hyvillä mielin. Hyvä laukku.
Esa S. 21.5.2020
Yleisarvosana
Useita erilaisia ratalaukkuja vuosien varrella omistaneena voin vihdoin todeta, että tämän laukun jälkeen ei tarvitse enää parempaa laukkua etsiä. Tilaa on riittävästi kaikelle mahdolliselle ja laukku on hyvän kokoinen ja -muotoinen. Esim lippaat mahtuvat pohjan ja laukun väliin. Päälokeron muokattavuus on iso plussa.. Ottaa sisuksiinsa helposti 10-15kg kuorman ilman pelkoa laukun hajoamisesta.