Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Juomareput‪» Eberlestock H7 Dagger Hydration Pack‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.6.2022
Yleisarvosana
Lyhyen käytön pari metsäreissua jälkeen fakkiutunut oikein hyvältä. Taskuihin saa pientä tavaraa mitä ei taskuissa välttämättä halua kanniskella. Ainoan miinus on oikeastaan talon koko 2l rakon voisi vaihtaa 3l kokoiseen silloin 5/5 tähteä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.5.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen lyhyille vaellus- ja pyöräretkille
mikko v. vahvistettu ostaja, 22.12.2021
Yleisarvosana
Sopivasti litroja, että saa tavaraa mukaan. Kohtuu litteä, niin ei jää joka kulmaan kiini. Halpa hinta, hyvä laatu.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.7.2021
Yleisarvosana
Polku- ja moottoripyöräreissuilla kätevä reppu. Kaikki tarpeellinen mahtuu mukaan. Pysyy tukevasti selässä kovassakin vauhdissa.
Walter C. vahvistettu ostaja, 26.3.2022
Reppu on hyvin valmistettu laadukaista materiaaleista ja kestävä mutta viimeistely jää puuttumaan. Esimerkiksi MOLLE on vain repun etupuolella mikä tekee sen kiinnittämisestä uusin [laser leikkattuihin] MOLLE reppuihin hankalaa jos reppua haluaa käyttää lisätaskuna. Yläreunassa oleva kahva hiertää ikävästi niskaa kun repun kiristää korkealle yläselkään mäkijuoksussa tai maastopyöräilessä. Lantiovyöllä tai olkaimissa ei ole valmiina taskuja ja ne joutuu erikseen hommaamaan jos haluaa päästä puhelimeen tai ravintoon ilman repun riisumista. Samalla rahalla saa juoksu ja pyöräily käyttöön parempia reppuja esimerkiksi Camelbakilta. Irrallisena kokonaisuutena reppu on OK mutta minkäänlaista lisäyhteensopivuutta sillä ei ole muihin saman valmistajan reppuihin.