Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Juomareput‪» Camelbak Tactical HAWG MilS 20L+3L reppu‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jasmiina K. vahvistettu ostaja, 11.4.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea päiväreppu erittäin hyvän kokoisella. Olen käyttänyt sitä jo monta kertaa ja olen erittäin tyytyväinen sen toimintaan. Se istuu selässä erittäin mukavasti ja takana oleva Molle-paneeli mahdollistaa erilaisten pussien kiinnittämisen, jotka voidaan helposti vaihtaa riippuen siitä, mitä tarvitset tehtävääsi varten. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen tuotteeseen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.1.2023
Yleisarvosana
Laatukamaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
keitot, täydellinen
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.9.2022
Yleisarvosana
Laadukas ja sopivan kokoinen päiväreppu! Repun sisällä ei ole erillistä vetoketjuista pikkutaskua, mikä on pieni miinus.
Jyri L. vahvistettu ostaja, 20.4.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä kaikinpuolin. Itselläni on jo ennestään saman valmistajan motherlode ja tämä on selkeästi kompaktimman kokoinen päiväretkiin minne vaan. Juomarakko täynnä repun tila on melko rajallinen mutta pienemmän kokoluokan reppuhan on kyseessä. Sisäpuolelle olisi toivonut vetoketjullista taskua (joita isommasta motherlodesta löytyy). Uudistettu juomarakko on selkeästi parempi kuin vanha malli (joka itselläni meni rikkikin). Ryhdikäs ja robust reppu!!
Nimimerkki Erkki 11.3.2023
Erittäin tyytyväinen. Huomaamattoman helppo ja mukava täytenäkin. Juomajärjestelmä erittäin toimiva. Kesti vaikka oli useamman kilometrin raahautunut mönkijän perässä,itse en huomannut sitä enkä perässä ajaneen kaverin viestittelyä...