Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Yritysesittely

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, jolla on erityisen hieno myymälä Helsingin Konalassa. Kaikki tuotteemme ovat myynnissä myös verkkokaupassamme.

Porukka

Tarinamme alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän.

Homma on yli viidentoista vuoden aikana kasvanut ja tänä päivänä palveluksessamme työskentelee reilu puolitoistasataa lajeistamme innostunutta tekijää.

Kaikki toimintamme tapahtuu hienon vuonna 2021 valmistuneen uudiskiinteistön katon alla; Konalan Malminkartanontie 1:sestä käsin pyöritämme myymälää, verkkokauppaa, varastoa ja mitä kaikkea keskisuurehkon puljun parissa säätämiseen nyt liittyykään.


Työpaikat
Varuste.netin tarina - Kuinka kaikki alkoi?


Ulkokuva
Varuste.netin uusi aikakausi: muuttotunnelmia vuoden 2021 marraskuulta. Hyvää on tulossa, mutta tulkoot.

Palvelu

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme osaavaa, asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua niin myymälässä kuin netissäkin. Vain todella hyvät varusteet kelpaavat meille myyntiin, koska käytämme itse samoja kamppeita harrastuksissamme. Tuotteen epäkelpoisuus paljastuu meidän ja asiakkaidemme testikäytössä hyvinkin nopeasti eikä sellaisia kamoja täällä kauaa katsella.

Pidämme hinnat kilpailukykyisenä ja tuotevalikoimamme mahdollisimman tuoreena ja ajantasaisena. Tuomme jatkuvasti mielenkiintoisia uutuuksia asiakkaidemme saataville.

Tervetuloa käymään meillä Konalassa tai shoppaile turvallisesti verkkokaupassamme. Täällä me kaikki ollaan teitä varten!


Sisäkuva
Varuste.net täydessä korkeudessaan marraskuussa 2021. Rakentamisessa on huomioitu energiatehokkuus monella eri tavalla: näkyvimpänä hieno valkoinen kattomme.

Katso myös /lue lisää: Varuste.netin kiinteistöllä kultainen LEED-sertifikaattiTekivät muuten tosi kivan jutun Helsingin Uutisiin (8.12.2021), jossa valotetaan lyhyesti tätä meidän puljun taivalta:Lue lisää artikkelistamme: Varuste.netin tarina - Kuinka kaikki alkoi?Toimintaamme kuuluu laajan harrastusvälinevalikoiman ja asiantuntevan palvelun lisäksi muutakin - oletkos ehtinyt tutustua näihin?

METSÄSTYSKESKUS
Tutustu tarkemmin: metsastyskeskus.fi

Metsästyskeskus on verkkokauppapalvelumme, jonne on kerätty kaikki metsästykseen liittyvät tuotteet - käytännössä kaikki, mitä voit harrastukseesi tarvita. Myymälässämme on myös todella näyttävä metsästysosasto, jonka valikoima on täysin yhtenäinen verkkokaupan kanssa. Toimintaamme kuuluu myös erilaisten esittely- ja erikoistilaisuuksien järjestäminen, joista tiedoitamme erityisesti Metsästyskeskuksen etusivulla.

Tervetuloa meille!SUKELLUSKOULU AALTO
Tutustu tarkemmin: sukelluskouluaalto.fi

Sukelluskoulu Aalto on PADI sukelluskeskus, joka toimii Varuste.netin alaisuudessa ja -tiloissa Helsingin Konalassa.Tarjoamme PADI -koulutusjärjestelmän mukaista sukellusopetusta aina sukelluskokeiluista Divemaster -tasoon - ja kaikkea siltä väliltä.

Kaikki sukelluskouluttajamme ja oppaamme ovat kokeneita PADI -kouluttajia ja lajin aktiivisia harrastajia omalla vapaa-ajallaan. Meillä kouluttavat ja ohjaavat sukellusammattilaiset tekevät tätä sydämestään ja rakkaudesta lajiin, ja haluamme todella auttaa uuden oppimisessasi ja maksimoida turvallisuutesi, joten tykkäämme pitää sukellusryhmien koot pienenä.

Varustevalikoimamme on erinomaisen laaja, oli sitten suosikkipuuhaasi viileän veden sukellukset Suomessa, tekniikkasukeltaminen, tai värikkäistä koralleista nauttiminen trooppisissa vesissä - tai kaikkea tätä!
Toimintaamme kuuluu sukelluskurssit, kesäkaudella ohjatut päivä- ja viikonloppuretket lähistön vesiin - parin tunnin automatkan päässä Helsingistä löytyy jo kaikenlaista hienoa.VIRANOMAINEN
Tutustu tarkemmin: viranomainen.fi

Viranomainen.fi on taktisia ja viranomaisvarusteita myyvä suomalainen brändi. Olemme osa Varuste.net yritystä ja toimimme kätevästi saman katon alla. Meillä on sekä verkkokauppa, että Showroom-myymälä Helsingin Konalassa. Palvelemme asiakkaitamme myymälässämme

Ma-pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Palvelumme on rakennettu alun perin viranomaisasiakkaiden tarpeita silmällä pitäen, mutta palvelemme myös yksityisiä ihmisiä. Viranomaistuotteilta odotetaan huomattavasti kuluttajatuotteita korkeampia laatuedellytyksiä ja kauttamme on mahdollista hankkia kaikki korkealaatuisimmat tuotteet saman katon alta. Toimimme myös maahantuojana useimmille edustamillemme tuotteille ja jos jotain ei sivuiltamme löydy, kannattaa saatavuudesta kysyä info@viranomainen.fi sähköpostiosoitteesta. Usein teemme saatavuuden mahdolliseksi.

Yksityisasiakkaammekin arvostavat ennen kaikkea korkeaa laatua. Tuotevalikoimaamme valitaan ainoastaan huippulaadukkaita ja hyvässä maineessa olevia tuotteita, pääosin Yhdysvaltojen markkinoilta. Amerikkalaiset viranomaistason tuotteet ovat jatkuvassa testissä maailman suurimmassa armeijassa ja eri valtiollisilla toimijoilla. Samaa laatua saa myös meiltä.

Seisomme tuotteidemme takana ja kannustamme asiakkaitamme suoraan palautteeseen. Heikkolaatuiset tuotteet eivät valikoimissamme kauaa säily. Kerromme ominaisuuksista rehellisesti ja teemme omaa testausta jatkuvasti. Tule käymään tai tutustu lisää: www.viranomainen.fi – kauttamme on mahdollista tilata myös kaikkia Varuste.netin tuotteita!